Buzz

Best of 2014: Οι πιο reblogged ηθοποιοί της χρονιάς

στα 10

H ετήσια ανασκόπηση του tumblr φέρνει πρώτους στις λίστες των πιο δημοφιλών ηθοποιών τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και την Τζένιφερ Λόρενς, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τη θέση τους στην ποπ κουλτούρα της εποχής μας.

Best of 2014: Οι πιο reblogged ηθοποιοί της χρονιάς

Το ότι ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι το πρόσωπο της χρονιάς στην ανασκόπηση του tumblr για το 2014 δεν αποτελεί έκπληξη, αφού βρισκόταν σε αυτήν ακριβώς τη θέση και το 2013, επιβεβαιώντας το «χάρισμα» του πιο δημοφιλούς ηθοποιού στον πλανήτη και ενός προσώπου που ακόμη δεν έχει βαρεθεί κανείς να βλέπει παντού.

Στη λίστα των πιο reblogged ηθοποιών ακολουθούν ο Τομ Χίντλστον, ο Ντίλαν Ο' Μπράιεν (βλ. «Teen Wolf» του MTV και «The Maze Runner»), ο Μίσα Κόλινς, ο Τζάρεντ Πανταλέκι και ο Τζένσεν Ακλς του «Supernatural», ο Κρις Εβανς, ο Μάρτιν Φρίμαν, ο Σεμπάστιαν Σταν και η κλασική αξία Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Διαβάστε ακόμη: Ρόμπιν Γουίλιαμς: Ο άνθρωπος που αναζητήθηκε πιο πολύ στις μηχανές του ίντερνετ το 2014

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θεώρησε χρέος του να ευχαριστήσει όσους τον έφεραν στην πρώτη θέση της ανασκόπησης του tumblr, με ένα βίντεο που προστίθεται στην υπερέκθεση που γνωρίζει τελευταία και το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:


Στις γυναίκες ηθοποιούς την πρώτη θέση κρατάει η Τζένιφερ Λόρενς ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Εμα Γουάτσον, Σαιλίν Γούντλεϊ, Αντζελίνα Τζολί, Εμα Στόουν, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Χόλαντ Ρόντεν (από το «Teen Wolf» του MTV), η Τζένα Κόλμαν (του «Doctor Who») και η Τζέσικα Λανγκ, ανεβασμένη τα τελευταία χρόνια λόγω της τεράστιας επιτυχίας του «American Horror Story».

Δείτε περισσότερα εδώ για την ανασκόπηση του 2014 από το tumblr.

Διαβάστε ακόμη: