Buzz

Ελα Μπενίσιο, αποκάλυψέ μας το ρόλο σου στο «Star Wars: Episode 8»

στα 10

Οταν τον ρωτούν λεπτομέρειες για το ρόλο του στο «Star Wars: Episode VIII», ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, ως γνήσιος Τζεντάι, παίζει με το μυαλό μας.

Ελα Μπενίσιο, αποκάλυψέ μας το ρόλο σου στο «Star Wars: Episode 8»

Οχι, όχι μην μπερδευόμαστε: ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο δεν είναι μέρος του καστ του πολυαναμενόμενου «Star Wars: The Force Awakens», το οποίο θα δούμε τα Χριστούγεννα. Εχει όμως υπογράψει για το αμέσως επόμενο του franchise: το «Star Wars: Episode VIII» με σκηνοθέτη τον Ράιαν Τζόνσον.

Δε γνωρίζουμε τίποτα για την υπόθεση του 8 και φυσικά τίποτα για το χαρακτήρα του Ντελ Τόρο. Το μόνο που υποπτευόμαστε είναι ότι θα αποτελεί (αντι)ήρωα της σκοτεινής δύναμης. Αυτό δε θα ήταν το λογικό και το αναμενόμενο;

Διαβάστε περισσότερα: «Star Wars: The Force Awakens»: τα πρώτα πορτρέτα των ηρώων

«Δεν ξέρω αν είναι κακός» σχολίασε με μυστικοπάθεια ο ηθοποιός σε συνέντευξή του από το Φεστιβάλ του Τορόντο. «Ο κόσμος επιμένει για αυτό, αλλά μάλλον θα έχουν διαβάσει ένα διαφορετικό σενάριο από αυτό που διάβασα εγώ...»

star wars 607 Θα είναι ο Ντελ Τόρο κομμάτι της μυθολογίας της σκοτεινής δύναμης;

Επισήμως, κανείς εκτός από τους ανθρώπους της παραγωγής δεν έχουν διαβάσει το σενάριο. Είμαστε όλοι στο σκοτάδι.

Δείτε ακόμα: «Chewie, we' re home»: 2ο teaser για το «Star Wars: The Force Awakens»

«Είναι ωραίο να αφήνεις το κοινό στο σκοτάδι» γελάει. «Λίγο μυστήριο, είναι καλό. Αν λοιπόν θέλετε να πιστεύετε ότι ο χαρακτήρας μου θα είναι κακός, να το πιστεύετε. Καλό είναι...»

Μας μπέρδεψες τώρα, Μπενίσιο. Μιλάς σαν πονηρός κινηματογραφικός κακός, σαν ικανός Ομπι-Ουαν Κανόμπι ψεύτης ή σαν σοφός... Yoda;

Θα τα μάθουμε όλα, όσο κυλά ο καιρός.

Το «Star Wars: Episode VIII» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου του 2017.

Διαβάστε τα πάντα για το «Star Wars: The Force Awakens»: