Buzz

Benedict Cumberbunnies: κι όλα έτοιμα για το Πάσχα!

στα 10

Δεν ξέρετε τι να πάρετε στα βαφιστήρια σας; Σας έχουμε τη λύση: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς κουνελάκι, από 500 πλάκες βελγικής σοκολάτας.

Benedict Cumberbunnies: κι όλα έτοιμα για το Πάσχα!

Τι να σου κάνουν τα παραδοσιακά αυγά και κουνελάκια; Εδώ η γλύκα έχει ονοματεπώνυμο που γεμίζει το στόμα! Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, ζαχαροπλαστεία σοκολάτας στην Αγγλία κατασκεύασαν, πρωτότυπα (αυτό, αναμφισβήτητο!) σοκολατένι; Μπένεντικτ Κάμπερμπατς... κουνελάκια. Σωστά διαβάσατε. Από ατόφια βελγική σοκολάτα.

Θυμάστε πέρσι τέτοια εποχή; Αυτό το Πάσχα πάρτε στα βαφτιστήρια σας έναν σοκολατένιο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Εχει αρχίσει να γίνεται πασχαλιάτικη παράδοση στην Αγγλία από ό,τι φαίνεται. Ή μπορεί απλώς να χρειαζόμαστε την πρόφαση για να κατασκευάσουμε τον Κάμπερμπατς από σοκολάτα, ποιος ξέρει; Πάντως η ζαχαροπλάστης-ειδικευμένη στην σοκολάτα Τζεν Λίντσεϊ-Κλαρκ από το «Chocolatician» μόλις παρουσίασε την νέα της κατασκευή: σοκολατένια κουνελάκια με την μορφή που θα λατρέψουν οι Cumberbitches.

Benedict Cumberbunnies 607 1

Το «Cumberbunny», το οποίο φοράει και παπιγιόν, ζυγίζει 400 γραμμάρια, είναι φτιαγμένο στο χέρι με τελείωμα γλάσσου που τρώγεται, στοιχίζει 50 λίρες (65 ευρώ) και είναι «μία λαχταριστή λιχουδιά, συνδυασμός βελγικής σοκολάτας, αρρενωπού πρόσωπου και γευστικού... πισινού!» (περιγραφή στην ιστοσελίδα του Chocolatician).

Benedict Cumberbunnies 607 2

«Σκοπεύω να στείλω ένα στην μαμά του, όχι στον ίδιο» ομολογεί η Λίντσεϊ-Κλαρκ. «Εκείνος μπορεί να θεωρήσει παράξενο να φάει το πρόσωπό του....»

Το «Cumberbunny» έχει ημερομηνία λήξης στους 6 μήνες. Οχι ότι κανένα θα κρατιόταν τόσο πολύ, αλλά λέμε τώρα...

Διαβάστε περισσότερα: