Buzz

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα είναι ο «The War Magician»

στα 10

Μετά το «Παιχνίδι της Μίμησης», ο βρετανός ηθοποιός επιστρέφει στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και πάλι εναντίον των Γερμανών.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα είναι ο «The War Magician»

Αυτή τη φορά, μετά τον Αλαν Τιούρινγκ ο οποίος έλυσε τον γρίφο της κρυπτογραφικής μηχανής των SS, Enigma, ο Κάμπερμπατς θα υποδυθεί έναν «μάγο» και illusionist της δεκαετίας του 30, ο οποίος βοήθησε σημαντικά τον βρετανικό στρατό στην μάχη του εναντίον του Χίτλερ.

Ο Τζέσπερ Μάσκελάιν έπεισε τις βρετανικές δυνάμεις για την βοήθεια που θα μπορούσε να προσφέρει όταν με την βοήθεια ενός μοντέλου, καθρεφτών και φακών έκανε τους Λονδρέζους να πιστέψουν ότι ένα γερμανικό πολεμικό πλοίο έπλεε στον Τάμεση.

Στη συνέχει οι ικανότητές του στο καμουφλάζ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση μαχών όπως αυτή του Ελ Αλαμέιν η οποία υπήρξε η πρώτη σημαντική νίκη των συμμαχικών δυνάμεων εναντίων των Γερμανών.

Το φιλμ, το οποίο βρίσκεται σε developemnt από το 2003 θα είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Φίσερ και σύμφωνα με τους παραγωγούς του, θα δώσει την ευκαιρία στον πρωταγωνιστή του να χτίσει έναν ακόμη ξεχωριστό ήρωα σε μια ταινία που συνδυάζει τα ιστορικά στοιχεία με την κινηματογραφική περιπέτεια.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: