Buzz

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σώζει ντελιβερά από επίθεση ληστών στο Λονδίνο

στα 10

Κι όλα αυτά, λίγα βήματα από το… σπίτι του Σέρλοκ Χολμς!

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σώζει ντελιβερά από επίθεση ληστών στο Λονδίνο

Ως Σέρλοκ Χολμς και Doctor Strange έχει κάνει καθήκον του να πολεμά το κακό. Ομως φαίνεται πως ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς δεν διστάζει να μεταμορφωθεί σε ήρωα της διπλανής πόρτας και στην πραγματική ζωή.

Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει το περιστατικό που συνέβη στο Λονδίνο, όπου η άμεση επέμβαση του ηθοποιού γλίτωσε ντελιβερά από επίθεση ληστών.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ένας «ναρκισσιστής, σχιζοειδής κι αυτοκτονικός αλκοολικός» στο «Patrick Melrose»

Dr Strange 607 Οχι, δεν υπάρχουν αναφορές ότι ο Κάμπερμπατς χρησιμοποίησε υπερφυσικές δυνάμεις

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Κάμπερμπατς βρισκόταν σε Uber μαζί με τη σύζυγό του, όταν είδε τους άνδρες να επιτίθενται σε ποδηλάτη και να τον χτυπούν στο κεφάλι με μπουκάλι. Αμέσως βγήκε από το αμάξι και έτρεξε προς το μέρος τους, φωνάζοντάς τους να τον αφήσουν.

Οπως περιγράφει ο οδηγός του αυτοκινήτου: «Ετοιμαζόμουν να στρίψω στην οδό Μέριλμποουν, όταν είδαμε τέσσερις τύπους να την έχουν πέσει σε έναν ποδηλάτη της Deliveroo (σ.σ. βρετανική εταιρεία delivery). Ο επιβάτης μου πήδηξε έξω, έτρεξε προς τα κει και τους τράβηξε μακριά. Εκείνοι στράφηκαν προς το μέρος του και τα πράγματα έδειχναν δυσοίωνα, οπότε μπλέχτηκα κι εγώ. Στεκόταν εκεί και τους φώναζε “Αφήστε τον ήσυχο”. Μόνο τότε τον αναγνώρισα. Και τότε όλα έγιναν λίγο σουρεαλιστικά. Είχαμε τον Σέρλοκ Χόλμς να πολεμά τέσσερις ληστές στη γωνία της οδού Μπέικερ».

Ναι, εκεί που υποτίθεται ότι βρίσκεται το σπίτι του Σέρλοκ Χολμς…

Διαβάστε ακόμη