Buzz

O Mπένεντικτ Κάμπερμπατς αφηγείται πώς έσωσε έναν ντελιβερά από την επίθεση ληστών

στα 10

Με το δικό του, γλυκό και ταπεινό, τρόπο, ο «Σέρλοκ» αφηγείται το περιστατικό που τον έκανε ακόμα πιο διάσημο στους δρόμους του Λονδίνου.

O Mπένεντικτ Κάμπερμπατς αφηγείται πώς έσωσε έναν ντελιβερά από την επίθεση ληστών

Ενα περιστατικό που συνέβη πέρσι τον Νοέμβριο έκανε τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ακόμα πιο αγαπητό και δημοφιλή από όσο είναι: πετάχτηκε από το uber του και σταμάτησε μία ληστεία, όταν είδε τέσσερις οπλισμένους με μαχαίρια νεαρούς να επιτίθενται σε ντελιβερά στο Λονδίνο.

Διαβάστε αναλυτικά το περιστατικό: Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σώζει ντελιβερά από επίθεση ληστών στο Λονδίνο

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Κάμπερμπατς βρισκόταν σε Uber μαζί με τη σύζυγό του, όταν είδε τους άνδρες να επιτίθενται σε ποδηλάτη και να τον χτυπούν. Αμέσως βγήκε από το αμάξι και έτρεξε προς το μέρος τους, φωνάζοντάς τους να τον αφήσουν.

Πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή της Ellen (όπου μίλησαν για τα ΕΜΜΥ, το «Patrick Melrose» αλλά και τα κινηματογραφικά του σχέδια) κι εκείνη τον ρώτησε για το περιστατικό.

Ταπεινός, γλυκός και μετρημένος εκείνος αρνήθηκε κάθε συμμετοχή του σε ηρωισμούς. Ομως, η αλήθεια ξεφεύγει ανάμεσα σε ανάσες και σιωπές και αμηχανίες.

Δείτε το απόσπασμα:

.

Διαβάστε περισσότερα: