Buzz

Δείτε τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς να μεταμορφώνεται σε δράκο!

στα 10

Εχουμε ακούσει πολλά για την τεχνική του 3D performance capture animation: πώς οι ηθοποιοί φορούν τις ειδικές latex στολές με αισθητήρες και ερμηνεύουν, σε εξαιρετικά περίεργες συνθήκες, μπροστά από blue screens. Δείτε πώς αυτό δεν επηρεάζει καθόλου το ταλέντο του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ο οποίος ερμηνεύει το δράκο Σμογκ στο «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή».

Δείτε τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς να μεταμορφώνεται σε δράκο!

Πώς μπορείς να ερμηνεύσεις ένα γιγαντιαίο μυθικό πλάσμα, ειδικά όταν ξέρεις ότι η φιγούρα σου θα σκεπαστεί από ψηφιακό animation; Συνήθως στερεότυπα, μπουφόνικα, φωναχτά. Οχι, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς δεν μπορεί να κάνει αυτό. Μάλιστα, για αυτόν ακριβώς το λόγο τον κάλεσε ο Πίτερ Τζάκσον για το ρόλο. «Δεν θέλαμε έναν ηθοποιό που θα βγάλει την μανιέρα του ''παίζω τον κακό δράκο". Ξέραμε ότι ο Μπένεντικτ θα φέρει κάτι πρωτότυπο και μοναδικό στο ρόλο. Θέλαμε να μας εκπλήξει!» Και πράγματι: στο «The Hobbit: The Desolation of Smaug» («Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή»), ο Κάμπερμπατς ερμηνεύει το δράκο Σμογκ. Ερμηνεύει. Πώς τα καταφέρνει; Εχουμε εικόνα!

Στις 3 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει σε Blu-Ray το «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή» και μαζί με την τανία μπορούμε να περιμένουμε μπόλικο παρασκηνιακό υλικό, που μας εισάγει στην μαγεία της κατασκευής της.

Δείτε ακόμη: «The Hobbit: The Battle of the Five Armies»: Το teaser είναι εδώ!

Στη σκηνή που θα δούμε, ο Κάμπερμπατς βρίσκεται ξαπλωμένος στο πάτωμα και κοιτάει την κάμερα (στην «πραγματικότητα» τον Μπίλμπο) και με βαθειά, ιδιαίτερη φωνή απειλεί, βρυχάται, σιγοψιθυρίζει - πάντα σ' ένα περιβάλλον τέτοιας τεχνολογικής λεπτομέρειας, που κανονικά ένας ηθοποιός θα έχανε την αυτοσυγκένρωσή του.

Δείτε τον ηθοποιό να μεταμορφώνεται και αμέσως μετά τον Πίτερ Τζάκσον να μιλάει για την επιλογή του.


Διαβάστε ακόμη: