Buzz

Οταν ο Μπεν Στίλερ ήταν μέλος σε punk γκρουπ

στα 10

Οταν ήταν ακόμη στο σχολείο, ο Μπεν Στίλερ έπαιζε ντραμς σε μια punk μπάντα. Το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 1982 ξανακυκλοφορεί, φέρνοντας στην επιφάνεια το άγνωστο παρελθόν ενός ανέκαθεν πανκ τύπου.

Οταν ο Μπεν Στίλερ ήταν μέλος σε punk γκρουπ
O Μπεν Στίλερ στην εφηβεία, μαζί με τον πατέρα του Τζέρι Στίλερ

Στα τέλη της δεκαετίας του '70, όταν ο Μπεν Στίλερ πήγαινε ακόμη σχολείο είχε φτιάξει με τους φίλους του μια μπάντα με το όνομα Capital Punishment, στην οποία ο τότε άσημος Στίλερ έπαιζε ντραμς.

Το 1982 οι Capital Punishment κυκλοφόρησαν μόνοι τους τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο Roadkill που φυσικά δεν άκουσε κανείς, μέχρι σήμερα όπου η εταιρεία Captured Tracks ανακοίνωσε την επανέκδοσή του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να θυμίσει σε όλους τους φανατικούς του Στίλερ πως ο τύπος ήταν ανέκαθεν punk, ακόμη και πριν γίνει ο Zoolander που αγαπήσαμε.

Young Ben Stiller Class Photo 607 Σχολική φωτογραφία με τα μέλη των Capital Punishment (στην πρώτη σειρά από τα αριστερά): Πίτερ Ζούσι και Μπεν Στίλερ, (στην τελευταία σειρά με το μαύρο καπέλο, ο frontman του γκρουπ Κρις Ρέμπλινγκ

Σε πρόσφατή συνεντευξή του με τον Χάουαρντ Στερν, ο Μπεν Στίλερ μίλησε για τους Capital Punishment: «Ημουν σε μια γελοία περίεργη μπάντα. Ημουν 15 ή 16 και ο φίλος μου στο σχολείο, Κρις ξεκίνησε το γκρουπ. Ηταν αυτός που είχε το ταλέντο, έγραφε τα τραγούδια, εγώ ήμουν ο ντράμερ. Ακούγαμε πολύ Ντέιβιντ Μπόουι και Μπράιαν Ινο τότε... Αυτό που συνέβη ήταν πως μια ανεξάρτητη εταιρεία, που δεν ήξερα ότι υπήρχε, μας βρήκε και μας ζήτησε αν μπορούσε να κυκλοφορήσει ξανά το δίσκο.»

Διαβάστε ακόμη: To «Zoolander 2» είναι πραγματικότητα και τόσο in fashion όσο ένα ντεφιλέ του Valentino!

Roadkill Cover 607

Παρά τη δημοσιότητα που αρχίζει να παίρνει ο σπάνιος αυτός δίσκος των Capital Punishmen, ο Μπεν Στίλερ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης του γκρουπ ή κάποιας περιοδείας.

Ακούστε εδώ ένα τραγούδι από το «Roadkill» των Capital Punishment:


Διαβάστε ακόμη: