Buzz

O Μπεν Αφλεκ είναι έτοιμος για τον δικό του Μπάτμαν

στα 10

Με το «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» να αργεί ακόμη ένα καλοκαίρι, τα τελευταία νέα από το αρχηγείο της Warner θέλουν τον Μπεν Αφλεκ να επιστρέφει το 2019 μόνος του σε μια ταινία που λέγεται απλά «The Batman».

O Μπεν Αφλεκ είναι έτοιμος για τον δικό του Μπάτμαν

Η Warner προσπαθεί να προλάβει τη Marvel και προγραμματίζει το ένα υπερηρωικό φιλμ μετά το άλλο, έχοντας φτάσει αισίως μέχρι το 2018, με αφετηρία το «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» που θα βγει στις αίθουσες το Μάιο του 2016 και φινάλε (για την ώρα), το «Man of Steel 2» που το περιμένουμε το καλοκαίρι του 2018.

Ενδιάμεσα θα δούμε, ανάμεσα σε άλλα, το «Sandman» (2016), το «Justice League» (2017), το «Wonder Woman» (2017), το mash-up του Flash με τον Green Lantern (2017) και να που τώρα γίνεται γνωστό πως μια σόλο ταινία του Σκοτεινού Ιππότη ετοιμάζεται για το 2019.

Σε αυτήν την ταινία, με τον εύγλωττο τίτλο «The Batman», θα πρωταγωνιστεί ο Μπεν Αφλεκ και φήμες τον θέλουν και να σκηνοθετεί. Μέχρι τότε, ο Αφλεκ, θα γυρίζει το δικό του πρότζεκτ «Live by Night» και θα ασχοληθεί με την προώθηση του «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» και φυσικά ανυπομονεί για την υποδοχή που θα έχει το «Gone Girl» του Ντέιβιντ Φίντσερ όταν βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2014.

2

Το «Live By Night» είναι ένα γκανγκστερικό δράμα που βασίζεται στο ομώνυμο best-seller του Ντένις Λεχέιν (όπως και το «Gone Baby Gone», πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Αφλεκ) και λαμβάνει χώρο στη Βοστώνη την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και καλείται να τεστάρει το ταλέντο του Αφλεκ σε μία ρετρό ταινία εποχής. Ο Αφλεκ μάλιστα θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του ήρωα που αναδεικνύεται από τα γκέτο της πόλης στα μεγάλα της σαλόνια, διακινώντας ρούμι.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Live by Night».

Διαβάστε ακόμη: