Buzz

Ο Μπεν Αφλεκ είναι πολύ θαρραλέος. Και όχι επειδή είναι ο Μπάτμαν.

στα 10

Οχι ακριβώς το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο για ένα σταρ του μεγέθους του, η αποκάλυψη του εθισμού του στο αλκοόλ και οι προσπάθειές του για απεξάρτηση είναι για τον Μπεν Αφλεκ, πριν απ' οτιδήποτε, μια πράξη θάρρους.

Ο Μπεν Αφλεκ είναι πολύ θαρραλέος. Και όχι επειδή είναι ο Μπάτμαν.

Με ένα λιτό σημείωμά του στη σελίδα του στο Facebook, o Μπεν Αφλεκ επιβεβαίωσε ξανά το (γνωστό και από το παρελθόν) πρόβλημά του με τον αλκοολισμό και την προσπάθειά του για απεξάρτηση που έχει ξεκινήσει με ένα πρώτο γύρο σε κέντρο θεραπείας που μόλις ολοκληρώθηκε.

Δεν είναι ο πρώτος - και σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος σταρ που ομολογεί τον εθισμό του, αλλά σίγουρα η θαρραλέα αυτή πράξη του Μπεν Αφλεκ παραμένει ένα πρώτης τάξεως παράδειγμα για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με το αλκοόλ, αλλά και άλλους εθισμούς.

Διαβάστε αναλυτικά: Φάκελος «Σκηνοθέτης Μπεν Αφλεκ»

Ben Affleck 607

H «κακή» σχέση του Μπεν Αφλεκ με το αλκοόλ κρατάει από τότε που ήταν ακόμη έφηβος και είδε τον πατέρα του να ευθύνεται για το διαζύγιο με τη μητέρα του, να μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης και βγαίνοντας να εργάζεται για χρόνια σε αυτήν ως σύμβουλος. Το 1998 ο ίδιος ο Μπεν Αφλεκ είχε δηλώσει ότι δεν ξαναπίνει αλκοόλ. Το 2001 είχε ολοκληρώσει ένα μηνιαίο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, το οποίο ο ίδιος περιέγραψε ως «προληπτικό» σε σχέση με την ιστορία της οικογένειάς του με τον αλκοολισμό.

Εκτός από τον αλκοολισμό και παρά την επίμονη άρνησή του, ο Μπεν Αφλεκ είναι δεινός χαρτοπαίκτης και έχει πολλές φορές κατηγορηθεί ως εθισμένος στο τζόγο.

Ben Affleck Jennifer Garner Με την Τζένιφερ Γκάρνερ και τα τρία τους παιδιά

Τα ταμπλόιντς φυσικά δεν παρέλειψαν να συνδέσουν το πρόβλημα αλκοολισμού του Μπεν Αφλεκ τόσο με το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Γκάρνερ το 2015, όσο και με την απόφασή του να μην σκηνοθετήσει την ταινία με τις περιπέτειες του Μπάτμαν για λογαριασμό της Warner, τη «ζωντανή» έκρηξή του στην τηλεόραση που έγινε viral, την κακή επίδοση του «Live by Night» στα ταμεία και το κόψιμο του «Incorporated» από το Syfy, στο οποίο ο Μπεν Αφλεκ ήταν συμπαραγωγός μαζί με τον Ματ Ντέιμον.


Διαβάστε ακόμη