Buzz

Μπεν Αφλεκ - Τζένιφερ Γκάρνερ: Το τέλος μιας (υπέροχης) σχέσης!

στα 10

Η ανακοίνωση του διαζυγίου του Μπεν Αφλεκ με τη Τζένιφερ Γκάρνερ δεν ήρθε χωρίς προειδοποιήσεις, αφού εδώ και πάρα πολύ καιρό ένας ακόμη χολιγουντιανός γάμος έμοιαζε να είχε τελείωσει...

Μπεν Αφλεκ - Τζένιφερ Γκάρνερ: Το τέλος μιας (υπέροχης) σχέσης!

«Μετά από πολλή σκέψη και προσεκτική μελέτη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Προχωράμε μπροστά με αγάπη και φιλία ο ένας για τον άλλον και με τη δέσμευση της κοινής ανατροφής των παιδιών μας, την ιδιωτική ζωή των οποίων ζητούμε να γίνει σεβαστή κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών. Αυτό είναι το μοναδικό μας σχόλιο σε αυτό το ιδιωτικό, οικογενειακό θέμα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.»

Μετά από 10 χρόνια κοινής έγγαμης ζωής και αρκετά χρόνια φημολογίας, το ζευγάρι Μπεν Αφλεκ - Τζένιφερ Γκάρνερ αποτελεί πλέον παρελθόν με ένα διαζύγιο που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έγινε κοινή συναινέσει και με κοινή επιμέλεια των παιδιών τους.

Ben Affleck Jennifer Garner

Ηταν το 2013, όταν ο Μπεν Αφλεκ παραλάμβανε το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας για το «Argo» που είχε δηλώσει απευθυνόμενος στην Τζένιφερ Γκάρνερ: «Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που εργάζεσαι για το γάμο μας εδώ και 10 Χριστούγεννα. Είναι καλό. Είναι δουλειά, αλλά είναι το καλύτερο είδος δουλειάς και δεν υπάρχει κανείς άλλος με τον οποίο θέλω να δουλεύω μαζί.»

Σχολιάζοντας το λόγο του, η Γκάρνερ είχε δηλώσει: «Γνωρίζω τον Μπεν και ξέρω ότι ό,τι είπε το εννοούσε ως το μεγαλύτερο και πιο θερμό κοπλιμέντο στον κόσμο. Νομίζω πως αυτό που είπε ήταν ότι "Κοίτα, αυτό που έχουμε είναι αληθινό και το τιμώ περισσότερο απ' όλα και είμαι μαζί σου και ξέρω ότι και εσύ είσαι μαζί μου.»

Ben Affleck Jennifer Garner

Εν μέσω φημών πως το ζευγάρι είχε χωρίσει χωρίς να το ανακοινώσει δημόσια, η Τζένιφερ Γκάρνερ βρέθηκε μέσα σε αυτά τα δύο τελευταία χρόνια πολλές φορές στη δύσκολη θέση να πρέπει να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Οι απαντήσεις της στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων περιστράφηκαν γύρω από το γεγονός πως ο γάμος είναι μια διαδικασία που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχειά του, όταν δύο άνθρωποι που παντρεύτηκαν όσο ήταν ακόμη πολύ μικροί μεγαλώνουν και αλλάζουν.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα, η Τζένιφερ Γκάρνερ είχε δηλώσει: «Βρίσκεσαι μαζί σε μια διαδρομή, επειδή δεν ξέρεις ποτέ πώς θα είσαι όταν κάνεις το πρώτο σου παιδί και δεν έχεις ιδέα πως θα είναι ο συντροφός σου. Απλά περιμένεις μέχρι να καταλάβεις - και διαθέτεις όσο το δυνατόν περισσότερη υπομονή ο ένας για τον άλλον.»

Ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Pearl Harbor» το 2001, έπαιξαν ξανά μαζί το 2003 στο «Daredevil», όπου και ερωτεύτηκαν. Παντρεύτηκαν το 2005 και πάνω στην επέτειο των 10 χρόνων γάμου, χωρίζουν επιβεβαιώνοντας πως κάθε προσπάθειά τους να κάνουν τη σχέση τους να επιβιώσει έπεσε στο κενό.

Ben Affleck Jennifer Garner

Διαβάστε ακόμη: