Buzz

Θα σκηνοθετήσει ο Μπεν Αφλεκ τον επόμενο «Batman» ή όχι;

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Guardian», ο Μπεν Αφλεκ αποκάλυψε ότι, τελικά, μπορεί να μη σκηνοθετήσει το «The Batman»...

Θα σκηνοθετήσει ο Μπεν Αφλεκ τον επόμενο «Batman» ή όχι;

Ο σκηνοθέτης/παραγωγός/πρωταγωνιστής Μπεν Αφλεκ, ο ηθοποιός που πρόσφατα φόρεσε την κάπα του Σκοτεινού Ιππότη, είχε αποκαλύψει ότι θα γυρίσει ο ίδιος την επόμενη «σόλο» ταινία της Μπάτμαν εποποιίας.Σύμφωνα με τον Πάτρικ Γουάιτσελ, συνιδρυτή της William Morris Endeavor που εκπροσωπεί τον Αφλεκ, αλλά δηλώσεις και του ίδιου του πρωταγωνιστή, έγραφε το σενάριο και ετοιμαζόταν να κάτσει και στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, αποκάλυψε και τον τίτλο της ταινίας: «The Batman», ένα άρθρο διαφορά από την επανασύσταση του χαρακτήρα στα 80ς από τον Τιμ Μπάρτον.

Διαβάστε περισσότερα: O Μπάτμαν του Μπεν Αφλεκ έχει τίτλο και θα λέγεται «The Batman»

Σήμερα όμως, η εικόνα ανατρέπεται. Σύννεφα μαζεύτηκαν στον ουρανό της Γκόθαμ Σίτι. Ο Αφλεκ δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμοι για το εγχείρημα.

Batman Ben Affleck 607

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», ο Αφλεκ είπε ότι «δεν υπάρχει καν σενάριο ακόμα».

«Δεν είναι σίγουρο αυτό το πρότζεκτ, δεν υπάρχει σενάριο. Αν δεν γίνουν όλα άψογα, όπως τα φαντάζομαι, δεν πρόκειται να γυρίσω την ταινία...»

Απολαύστε κι αυτό: Δείτε μέσα σε 3 λεπτά τα 70 χρόνια εξέλιξης του Batman

Batman 607

Αυτή η δήλωσή του ήταν φυσικά εντελώς αντίθετη από όλα όσα είχε πει δύο μήνες πριν, τον Οκτώβριο, μιλώντας στο Associated Press: «Το σενάριο προχωράει πολύ καλά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Επίσης, τον Οκτώβριο είχε κάνει δηλώσεις και ο Τζο Μανγκανιέλο («Magic Mike»), ο οποίος είχε επιβεβαιώσει στο Entertainment Tonight ότι η παραγωγή του «The Batman» ήταν έτοιμη να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες κι ότι ο ίδιος θα έπαιζε τον θανάσιμο εχθρό του ήρωα, τον «Deathstroke».

«Ολα πάνε περίφημα. Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε γυρίσματα την άνοιξη».

Τι να πήγε τόσο στραβά; Περιμένουμε εξελίξεις...

Διαβάστε περισσότερα: