Buzz

Ο Μπεν Αφλεκ κάνει την πρώτη του δήλωση μετά από 40 μέρες αποτοξίνωσης

στα 10

Με ένα ποστ του στο Ιnstagram, ο Μπεν Αφλεκ εξομολογείται για πρώτη φορά την πάλη με τους δαίμονές του...

Ο Μπεν Αφλεκ κάνει την πρώτη του δήλωση μετά από 40 μέρες αποτοξίνωσης

Ηταν τέλη Αυγούστου όταν οι φωτογραφίες κι η είδηση έκαναν το γύρο του κόσμου: με παρέμβαση της εν διαστάσει γυναίκας του Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Μπεν Αλφεκ οδηγήθηκε, ξανά, σ' έναν τρίτο κύκλο αποτοξίνωσης.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά: πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, ο Αφλεκ είχε δεχθεί να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης και να αντιμετωπίσει τον εθισμό του.

Οσκαρικός παραγωγός και σεναριογράφος. Αξιος σκηνοθέτης, διάσημος πρωταγωνιστής. Ο Batman ο ίδιος. Κι όμως, ο Μπεν Αφλεκ παλεύει ακόμα με τους δαίμονές του: παρόλη τη διακριτικότητα με την οποία έχει χειριστεί τη διάστασή τους η Τζένιφερ Γκάρνερ, φήμες τον θέλουν χρόνια αλκοολικό (με αποτέλεσμα αυτό να τον καθιστά «απρόβλεπτο», «καταθλιπτικό» και «οξύθυμο») κι αυτό φημολογείται ως ο κύριος λόγος του διαζυγίου τους.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος (δεν) θέλει να δει τον Τομ Χάρντι να χαϊδεύει εγκαταλελειμμένα σκυλάκια;

Σήμερα, συμπληρώνοντας τις πρώτες 40 μέρες στην κλινική αποτοξίνωσης και παραμένοντας για θεραπεία ως επισκέπτης, ο Αφλεκ έγραψε μια δήλωση όπου μίλησε ξεκάθαρα για τον αλκοολισμό του, ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους για την συμπαράστασή τους και απευθύνθηκε στους φανς που μοιράστηκαν μαζί του τις δικές τους ιστορίες και του έδωσαν δύναμη:

ben affleck 607

Αυτή την εβδομάδα συμπλήρωσα 40 μέρες παραμονής σε κλινική αποτοξίνωσης και παραμένω στη φροντίδα τους ως επισκέπτης.

Δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο σημαντική υπήρξε η στήριξη της οικογένειάς μου, των συναδέλφων και των φανς. Μου δώσατε δύναμη και κουράγιο να μιλήσω για την ασθένειά μου.

Η μάχη κατά του εθισμού είναι ένας δύσκολος αγώνας και κρατά μια ολόκληρη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος δεν τελειώνει ποτέ με τη θεραπεία του. Είναι μία full-time δέσμευση. Κι εγώ αγωνίζομαι - αγωνίζομαι για μένα και για την οικογένειά μου.

Πάρα πολλοί άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου μέσω των social media και μου αφηγήθηκαν τη δική τους πάλη, τη δική τους διαδρομή στον εθισμό. Θέλω σήμερα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η δύναμή σας με ενέπνευσε και με στήριξε όπως ποτέ δεν φανταζόμουν. Με βοήθησε πολύ να ξέρω ότι δεν είμαι μόνος.

Οπως συνεχώς έπρεπε να υπενθυμίζω στον εαυτό μου: αν έχεις κάποιο πρόβλημα, το να ζητάς βοήθεια είναι δείγμα κουράγιου, όχι αδυναμίας ή αποτυχίας.

Με αποδοχή και ταπεινότητα συνεχίζω να ζητάω βοήθεια λοιπόν και είμαι ευγνώμων για όλο αυτό τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό μου. Θέλω να ελπίζω ότι, κάποτε στο μέλλον, θα μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω με το παράδειγμά μου κάποιον στο δικό του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζόνι Ντεπ μιλάει για τα πιο επώδυνα χρόνια της ζωής του: «Η αλήθεια κάποτε θα λάμψει...»

Ben Affleck back to rehab 607

Διαβάστε περισσότερα: