Buzz

Δείτε την Νικόλ Κίντμαν να μεταμορφώνεται σε Λουσίλ Μπολ στο trailer του «Being the Ricardos»

στα 10

Η βιογραφική ταινία του Ααρον Σόρκιν για την μεγάλη κωμικό Λούσι Μπολ έχει τρέιλερ. Τι λέτε; Σας πείθει η Νικόλ Κίντμαν;

Δείτε την Νικόλ Κίντμαν να μεταμορφώνεται σε Λουσίλ Μπολ στο trailer του «Being the Ricardos»

Ετοιμο για την πρεμιέρα του τον Δεκέμβριο είναι το «Being the Ricardos» σε σκηνοθεσία Ααρον Σόρκιν, μια βιογραφική ταινία για την εκρηκτική σχέση της Λουσίλ Μπολ (θρυλικής κομεντιέν των 50ς και τηλεοπτικής αγαπημένης πρωταγωνίστριας του «I Love Lucy») και του συζύγου και συμπρωταγωνιστή της Ντέζι Αρνάζ.

Κι αν θυμάστε, όταν είχε ανακοινωθεί η έναρξη των γυρισμάτων, είχαν δημοσιευτεί και τα ονόματα των πρωταγωνιστών: δίπλα στον Χαβιέ Μπαρδέμ που υποδύεται τον Αρνάζ, είχε τελικά επιλεχθεί, όχι η Κέιτ Μπλάνσετ (όπως διαβάζαμε όταν πρωτοξεκίνησε να συζητιέται το πρότζεκτ), αλλά η Νικόλ Κίντμαν. Κι αυτό έφερε... δημόσια κατακραυγή - δηλαδή η «οργή» στα social media, γιατί επιλέχθηκε η Κίντμαν και όχι, για παράδειγμα, η Ντέμπρα Μέσινγκ που τόσο διασκεδαστικά είχε ενσαρκώσει τη Λούσι σ' ένα επεισόδιο του «Will & Grace». Κάτι που είχε αναγκάσει να βγει προς υποστήριξη της οσκαρικής πρωταγωνίστριας, η κόρη του ζευγαριού, η 69χρονη Λούσι Αρνάζ, που τελεί και χρέη παραγωγού στην ταινία.

Διαβάστε αναλυτικά: «Δεν έχετε καταλάβει, αυτή είναι η ιστορία της μητέρας μου...» Η κόρη της Λουσίλ Μπολ υπερασπίζεται τη Νικόλ Κίντμαν

Being the Ricardos Ο Χαβιέ Μπαρδέμ ως Ντέζι Αρνάζ

Being the Ricardos

Σήμερα λοιπόν έχουμε το πρώτο trailer. Και η αλήθεια είναι ότι ο Σόρκιν κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά του - μάς επιτρέπει μερικές μόνο μικροστιγμές της Κίντμαν στο ρόλο.

Οποιος όμως θυμάται το χαρακτηριστικό επεισόδιο του «I Love Lucy» με την Λουσίλ Μπολ στο πατητήρι σταφυλιών, μπορεί να καταλάβει τι ακολουθεί.

Δείτε το trailer για μια πρώτη ιδέα.

Το «Being the Ricardos» θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου στις αμερικανικές αίθουσες και στις 21 Δεκεμβρίου στο Amazon Prime.

Διαβάστε κι αυτό: Η Νικόλ Κίντμαν κάνει δηλώσεις για την επιλογή της να ερμηνεύσει τη Λουσίλ Μπολ

Being the Ricardos poster