Buzz

«Being an actor sucks»: δείτε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να θυμάται τα άσημα χρόνια...

στα 10

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να απολαμβάνει ένα ζηλευτό status, αλλά πριν γίνει «ο Ράιαν Γκόσλινγκ» ένιωθε «Δον Κιχώτης» που κυνηγούσε ανεμόμυλους. Δείτε το βίντεο...

«Being an actor sucks»: δείτε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να θυμάται τα άσημα χρόνια...

Μπορεί το βίντεο να εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο, αλλά στην ουσία αποτελεί απόσπασμα του «Seduced and Abandoned» - του ντοκιμαντέρ που είδαμε πέρσι στο Φεστιβάλ Καννών. Η προϊστορία θέλει τον Αλεκ Μπόλντγουιν και τον Τζέιμς Τόμπακ, (σεναριογράφος του «Bugsy» και σκηνοθέτη του «Tyson») στις Κάννες για δέκα μέρες, για να αναζητήσουν χρηματοδότηση για το επόμενο project τους, ένα ριμέικ του «Τελευταίου Τανγκό στο Παρίσι». Ολη η εμπειρία τους και οι συναντήσεις τους με παραγωγούς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς και χρηματοδότες πήρε την μορφή ενός χιουμοριστικού, πικρού και σε πολλές στιγμές αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ για την ανελέητη μπίζνα που ονομάζεται Χόλιγουντ.

Ανάμεσα στις συνευρέσεις τους λοιπόν, συναντήθηκαν και με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος εξηγεί και απομυθοπειοί τι σημαίνει να είσαι εργαζόμενος ηθοποιός στο Λος Αντζελες - τουλάχιστον στα άσημα χρόνια, πριν η καλή σου νεράιδα αποφασίσει ότι θα γίνεις ο επόμενος σταρ.

.

Να θυμίσουμε ότι στο ντοκιμαντέρ παρελαύνουν κι άλλοι πολλοί: από τον Ρομάν Πολάνσκι και τον Μπερνάντο Μπερτολούτσι μέχρι Τζέσικα Τσαστέιν και την Μπερενίς Μπεζό, και από τους κριτικούς κινηματογράφου Σκοτ Φούντας και τον Τοντ ΜακΚάρθι μέχρι τους «money people» Αβι Λέρνερ και Ασόκ Αμριτράζ.

Το «Seduced and Abandoned» παίχτηκε στο ΗΒΟ τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Θυμηθείτε περισσότερα από την ανταπόκριση του Flix στο περσινό φεστιβάλ Καννών και την κριτική του «Seduced and Abandoned».