Buzz

Οι εξωγήινοι είναι ήδη εδώ στο «Before we Vanish» του Κιγιόσι Κουροσάουα

στα 10

H νέα ταινία του γιαπωνέζου auter του τρόμου και του φανταστικού, θυμίζει το «Invasion of the Body Snatchers», αλλά με εκρήξεις.

Οι εξωγήινοι είναι ήδη εδώ στο «Before we Vanish» του Κιγιόσι Κουροσάουα

Ιάπωνες σκηνοθέτες που έχει με κάθε καινούρια του ταινία, δικαιολογημένα την προσοχή μας. Το προηγούμενο φιλμ του «Daguerreotype», έκανε την πρεμιέρα του μόλις λίγους μήνες πριν στο φεστιβάλ της Βενετίας τον Σεπτέμβρη του 2016, αλλά η νέα του ταινία είναι ήδη έτοιμη και θα κάνει την πρεμιέρα της στο Un Certain Regard των Καννών.

Κι αυτή τη φορά ο Κουροσάουα δεν έρχεται μόνος, αφού στο «Before we Vanish» οι εξωγήινοι είναι ήδη εδώ. Το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού το οποίο βιώνει έναν όχι ακριβώς ευτυχισμένο γάμο. Μέχρι την στιγμή που ο σύζυγος εξαφανίσεται για λίγο κι όταν επιστρέφει αλλαγμένος, ευγενής και τρυφερός, εξηγεί στην γυναίκα του ότι απλά είχε πάει μια «βόλτα».

Και καθώς εκείνη ελπίζει ότι η σχέση τους θα έχει πια μια δεύτερη ευκαιρία εκείνος της εξομολογείται ότι στην πραγματικότητα δεν είναι ο σύζυγός της, αλλά ένας εξωγήινος, ένας από τους πρώτους που έχουν φτάσει στη γη με σκοπό να καταλάβουν τον πλανήτη.

Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το επίσημο πρόγραμμα του 70ού Φεστιβάλ Καννών

before we vanish 607

Και κάπως έτσι με την γη να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, η κρίση ενός γάμου, μοιάζει μάλλον με ένα μικρό, ασήμαντο θα λέγαμε πρόβλημα.

Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο.

before we vanish 607


Δείτε ακόμη: