Buzz

«This is who I am»: Πρώτο σπαρακτικό teaser για το «Beautiful Boy» με τον Τίμοθι Σαλαμέ

στα 10

Με τη νέα του ταινία, όπου υποδύεται έναν νεαρό εξαρτημένο από τα ναρκωτικά, ο πρωταγωνιστής του «Να με Φωνάζεις με τ' Ονομά σου» θέτει ήδη σοβαρή υποψηφιότητα για τα επόμενα Οσκαρ.

«This is who I am»: Πρώτο σπαρακτικό teaser για το «Beautiful Boy» με τον Τίμοθι Σαλαμέ

Μπορεί ο Γκάρι Ολντμαν να κέρδισε επάξια το Οσκαρ Α' Ανδρικού φέτος (και, μεταξύ μας, είχαν αργήσει απαράδεκτα να τιμήσουν έναv τέτοιο ηθοποιό), όμως αυτό δε σημαίνει ότι στην πεντάδα δεν υπήρχε ένας πιτσιρικάς που έχει ξεμυαλίσει, δικαίως, το Χόλιγουντ. Ο 23χρονος Τίμοθι Σαλαμέ του «Να με Φωνάζεις με τ' Ονομά σου» ήταν μία πραγματική αποκάλυψη, ωμό ταλέντο, παλλόμενη ενέργεια, μία tour de force ερμηνεία που δεν σου επέτρεπε να αποστρέψεις το βλέμμα σου από την οθόνη.

Κι αν έχασε φέτος, λοιπόν, πολλοί υποστηρίζουν ότι με την επόμενη ταινία του είναι αδύνατον να μην τερματίσει πρώτος στην οσκαρική κούρσα του 2019. Ο Σαλαμέ πρωταγωνιστεί στο «Beautiful Boy» του Βέλγου σκηνοθέτη Φέλιξ Φαν Γκρόνινγκερ («Ραγισμένα Ονειρα» / «The Broken Circle Breakdown»), δίπλα στον Στιβ Καρέλ.

Διαβάστε ακόμη: «Hot Summer Nights»: ο Τίμοθι Σαλαμέ περνάει ένα ακόμα καυτό καλοκαίρι

Timothee Chalamet Beautiful Boy 607 2

Πρόκειται για την κινηματογραφική διασκευή του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Ντέιβιντ Σεφ, «Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction», που ακολουθεί την ιστορία του Ντέιβιντ (Καρέλ) ενός πατέρα που παρακολουθεί τον γιο του, Νικ (Σαλαμέ), να παλεύει με την εξάρτησή του στα ναρκωτικά.

Η παραγωγή είναι του στούντιο της Amazon, που φέτος δεν είχε παρουσία στα Οσκαρ (ούτε ο Λινκλέιτερ τα κατάφερε με το «Last Flag Flying», ούτε ο Τοντ Χέινς με το «Wonderstruck»), και θέλει πολύ να επανακτήσει τη θέση του στα βραβεία και να επαναλάβει την επιτυχία του «Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα» («Manchester by the Sea»)

To «Beautiful Boy» θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει πιθανότατα την πρώτη του εμφάνιση στο φεστιβάλ της Βενετίας ή του Τορόντο.

Δείτε το πρώτο teaser παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: