Buzz

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ζει το δικό του μεροκάματο του τρόμου στο «Beast of Burden»

στα 10

Ο πρώην Χάρι Πότερ υποδύεται έναν λαθρέμπορο ναρκωτικών στην τελευταία του αποστολή, όπου -ως συνήθως- τα πάντα θα πάνε στραβά.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ζει το δικό του μεροκάματο του τρόμου στο «Beast of Burden»

Οφείλει να αναγνωρίσει κανείς ότι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έχει καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να ξεφύγει από την τυποποίηση στη μετα-Χάρι Πότερ καριέρα του, έστω κι αν αυτό δεν σήμαινε απαραίτητα αξιοσημείωτες ή πραγματικά καλές ταινίες.

Στο νέο του φιλμ, με τίτλο «Beast of Burden», ο Ράντκλιφ υποδύεται έναν πιλότο ο οποίος μεταφέρει κοκαΐνη από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, προκειμένου να πληρώσει για την επέμβαση της άρρωστης γυναίκας του.

Διαβάστε ακόμη: «Psychokinesis»: O Γεόν Σανγκ-χο μετά το «Train to Busan» κάνει τη δική του superhero movie

Beast of Burden 607

Είναι αποφασισμένος να αναλάβει την τελευταία του αποστολή ως λαθρέμπορος, στην οποία βέβαια –όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις– τα πάντα θα πάνε στραβά, βάζοντάς τον στη δύσκολη θέση να διαλέξει ανάμεσα στην αφοσίωσή του στο καρτέλ, τη συμφωνία του με τη Δίωξη Ναρκωτικών και στην ολοένα και πιο τεταμένη σχέση του με τη γυναίκα του, η οποία περιμένει με αγωνία την επιστροφή του.

Μολονότι, ομολογουμένως, το τρέιλερ δεν μας προδιαθέτει για κάτι ιδιαίτερο, μπορούμε πάντα να ελπίζουμε ότι δεν είναι πραγματικά ενδεικτικό της ταινίας, καθώς αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σουηδός Γιέσπερ Γκάνσλαντ, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια είχε κερδίσει τη Χρυσή Αθηνά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, με το συγκινητικό σκηνοθετικό του ντεμπούτο «Falkenberg Farewell». Τη σύζυγό του υποδύεται η κόρη της Μέριλ Στριπ, Γκρέις Γκάμερ.

Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη