Buzz

Ο Ελβις Πρίσλεϊ ζει! Και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι ο Μπαζ Λούρμαν και ο Τομ Χανκς

στα 10

Ο Χανκς θα πρωταγωνιστεί στο ρόλο του μάνατζερ του βασιλιά της ροκ εν ρολ, στο νέο biopic του Αυστραλού σκηνοθέτη.

Ο Ελβις Πρίσλεϊ ζει! Και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι ο Μπαζ Λούρμαν και ο Τομ Χανκς

Μετά την επιτυχία του «Bohemian Rhapsody», ετοιμαστείτε να δείτε μια καταιγίδα από μουσικές βιογραφίες να κατακλύζουν τη μεγάλη οθόνη. Κι ενώ ο αντικαταστάτης του Μπράιαν Σίνγκερ στο «Bohemian Rhapsody», Ντέξτερ Φλέτσερ, ελπίζει να επαναλάβει τον εισπρακτικό θρίαμβο του τελευταίου με το βασισμένο στη ζωή του Ελτον Τζον, «Rocketman», ο Μπαζ Λούρμαν έχει στα σκαριά το δικό του biopic, που θα αποπειραθεί να επαναφέρει στο θρόνο του τον βασιλιά της ροκ εν ρολ, Ελβις Πρίσλεϊ.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Λούρμαν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του πολύ πριν από τον νέο αυτό πυρετό, καθώς είχε ανακοινώσει τα σχέδιά του για μια κινηματογραφική βιογραφία του Πρίσλεϊ εδώ και περίπου πέντε χρόνια, όμως τώρα η στιγμή μοιάζει πιο κατάλληλη από ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: Η κινεζική λογοκρισία αφαίρεσε από το «Bohemian Rhapsody» κάθε αναφορά στη σεξουαλικότητα του Φρέντι Μέρκιουρι

Elvis Presley 607

Διόλου τυχαία, το πρότζεκτ επανήλθε στο προσκήνιο με την ανακοίνωση ότι ο Τομ Χανκς βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο του “Συνταγματάρχη” Τομ Πάρκερ, ο οποίος υπήρξε μάνατζερ του Πρίσλεϊ και υπεύθυνος ουσιαστικά για την ανακάλυψή του όταν εκείνος ήταν ακόμα άγνωστος, βοηθώντας τον να χτίσει την καριέρα του ως μουσικός και ηθοποιός.

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Λούρμαν θα υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Κρεγκ Πιρς, συνεργάτη του στο «Moulin Rouge» και τον «Υπέροχο Γκάτσμπι», το οποίο θα καταγράφει την άνοδο και την πτώση του Ελβις Πρίσλεϊ, παράλληλα με την πολυτάραχη σχέση του με τον Πάρκερ, ο οποίος έλεγχε κάθε πτυχή της καριέρας και της ζωής του σταρ.

Ο Λούρμαν δεν μοιάζει καθόλου κακή ιδέα για να ζωντανέψει τη larger than life βιογραφία του Ελβις – το μόνο που μένει είναι να βρει τον κατάλληλο ηθοποιό για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πριν τα γυρίσματα ξεκινήσουν το προσεχές φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμη