Buzz

5 βασιλιάδες για 1 θρόνο: Ποιος θα υποδυθεί τον Ελβις στο biopic του Μπαζ Λούρμαν;

στα 10

Δεν θα είναι ένα συμβατικό biopic. Δεν ήταν ένας συμβατικός σταρ. Πέντε είναι οι υποψήφιοι, έτοιμοι για έκρηξη αισθήσεων στην οθόνη.

5 βασιλιάδες για 1 θρόνο: Ποιος θα υποδυθεί τον Ελβις στο biopic του Μπαζ Λούρμαν;

Ας αφήσουμε πίσω το «Bohemian Rhapsody», ας θυμόμαστε με γλύκα το «Rocketman». Ο Μπαζ Λούρμαν ετοιμάζεται να δώσει το δικό του ορισμό στο «μουσικό biopic», αναλαμβάνοντας να μεταφέρει στην οθόνη τη ζωή του Ελβις Πρίσλεϊ, λες και χρειαζόταν οποιαδήποτε προσθήκη χρώματος, έντασης και οπερατικού ταμπεραμέντου. Εξτρα μπόνους, ο Τομ Χανκς θα αναλάβει το ρόλο του «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ, ο οποίος υπήρξε μάνατζερ του Πρίσλεϊ και υπεύθυνος για την ανακάλυψή του όταν εκείνος ήταν ακόμα άγνωστος, βοηθώντας τον να χτίσει την καριέρα του ως μουσικός και ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ελβις Πρίσλεϊ ζει! Και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι ο Μπαζ Λούρμαν και ο Τομ Χανκς

Οπως μαθαίνουμε, πέντε είναι οι νέοι (κάποιοι περισσότερο, κάποιοι λίγο λιγότερο), ηθοποιοί που έκαναν δοκιμαστικό για το ρόλο του Ελβις στην ταινία κι αναρωτιόμαστε ποιος κούνησε καλύτερα, κυκλικότερα, βασανιστικότερα τους γοφούς του. Χαζέψτε παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας: εσείς ποιον θα στέφατε βασιλιά;

Ο Χάρι Στάιλς

ελβις 607

Ο τραγουδιστής των One Direction έχει υπάρξει μουσικό ίνδαλμα από μόνος του, έχει παίξει και αξιοπρεπέστατα στη «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Ο Ανσελ Ελγκορτ

ελβις 607

Στο «Baby Driver» απέδειξε όχι μόνο ότι γνωρίζει από... υψηλές ταχύτητες, αλλά κι ότι έχει πονηρό χαμόγελο και μια οικειότητα με το rock 'n' roll lifestyle.

Ο Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον

ελβις 607

Λίγο πιο μεγάλος, με γκάμα από τους «Εκδικητές» ως τα «Νυκτόβια Πλάσματα», μπορεί να μην έχει, εκ πρώτης, σωματική ομοιότητα με τον Ελβις, αλλά έχει αυτό το μείγμα παιδικού και σαρδόνιου, όχι;

Ο Οστιν Μπάτλερ

ελβις 607

Θα τον δούμε πολύ σύντομα (και) στο [«Once Upon a Time... in Hollywood», σ' ένα μικρό αλλά ενδεικτικό ρόλο. Επιπλέον, ξέρει από σχεδόν πρώτο χέρι τι σημαίνει σταρ, μια και το κορίτσι του είναι η Βανέσα Χάτζενς.

Ο Μάιλς Τέλερ

ελβις 607

Για μας η αυτονόητη επιλογή. Ξεκινώντας από το «Whiplash», φτάνοντας ως το «Too Old to Die Young» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, ο Μάιλς Τέλερ έχει το πρόσωπο του Ελβις και την εσωτερική ενέργεια που ζητά να ξοδευτεί.

Για να πάρετε τη σωστή απόφαση, απολαύστε (ξανά και ξανά) τον Ελβις σ' αυτή τη ζωντανή εκτέλεση του Are You Lonesome Tonight από το 1969, όπου ο βασιλιάς, προφανώς και λίγο λιώμα, αλλάζει παιχνιδιάρικα τους στίχους του τραγουδιού (do you gaze at your bald head?) και ξεσπά σε πληθωρικά γέλια, ενώ τα κορίτσια συνεχίζουν τα φωνητικά. Αληθινό μεγαλείο...