Buzz

To «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» αλλάζει ημερομηνία και φέρνει το καλοκαίρι από Μάρτη μήνα

στα 10

H Warner υποχώρησε και μεταφέρει την ημερομηνία εξόδου του «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» που μέχρι και χθες θα έβγαινε στις αίθουσες την ίδια ημέρα με το τρίτο μέρος του «Captain America».

To «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» αλλάζει ημερομηνία και φέρνει το καλοκαίρι από Μάρτη μήνα

Τελικά η μεγάλη σύγκρουση της DC Comics με τη Marvel δεν θα συμβεί. Οχι ότι κανείς είχε πιστέψει την απίστευτη σύμπτωση της κοινής ημέρας εξόδου στις αίθουσες του «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» και του τρίτου μέρους του «Captain America» στις 6 Μαΐου του 2016...

Η Warner ανακοίνωσε πως η νέα ημερομηνία εξόδου της ταινίας του Ζακ Σνάιντερ θα είναι η 25η Μαρτίου του 2016, πράγμα που επιβεβαιώνει πως ο Μάρτιος έχει αρχίσει να θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς μήνες για το box-office, μετά από τα παραδείγματα του «Hunger Games» και του «Captain America: Winter Soldier».

To «Batman vs. Superman» θα ανοίξει με μοναδικό του (σοβαρό) αντίπαλο το reboot του «Beverly Hills Cop», ενώ εκείνη την εποχή, παρά την υπερφόρτωση του χρονοδιαγράμματος από τα στούντιο με υπερηρωικές ταινίες, κανένας άλλος ήρωας κόμικ δεν θα κατοικεί στις αμερικάνικες αίθουσες.

Batman vs. Superman

Με αφορμή την αλλαγή της εξόδου του «Batman vs. Superman», η Warner εξέδωσε και το δικό της πρόγραμμα μέχρι και το 2020 με τουλάχιστον μια ή και δύο ταινίες βασισμένη σε κόμικ της DC κάθε χρόνο και δύο «Untitled WB Εvent Films», ένα για το Νοέμβριο του 2018 και ένα για το Νοέμβριο του 2020. Κάποιο από τα δύο (με πιο πιθανό αυτό του 2020) θα είναι και το «Justice League» - το αντίστοιχο «Avengers» για την DC Comics - όπου η Warner χτίζει προσεκτικά και με θόρυβο προκειμένου να συναγωνιστεί τη φορτωμένη ατζέντα της Marvel.

Διαβάστε ακόμη: