Buzz

Για να μην μπερδεύετε τους υπερήρωές σας: Πρώτο teaser «Batman v Superman»

στα 10

Εκεί όπου η κάπα και τα φτερά νυχτερίδας γίνονται ένα, δηλαδή στο twitter, ο Ζακ Σνάιντερ παρουσιάζει αυτοπροσώπως την πρώτη γεύση του «Batman v Superman: Dawn of Justice».

Για να μην μπερδεύετε τους υπερήρωές σας: Πρώτο teaser «Batman v Superman»

Αν βρισκόμασταν στην Αμερική και τη Δευτέρα 20 Απριλίου περνούσαμε βόλτα από το IMAX της γειτονιάς μας, θα βλέπαμε το κανονικό, πρώτο τρέιλερ του «Batman v Superman: Dawn of Justice» που, πιστό στην πληθωρικότητα του σκηνοθέτη του, Ζακ Σνάιντερ, διαρκεί 15 ολόκληρα λεπτά και χαρακτηρίζεται ως «event»! Επειδή όμως αυτή δεν είναι η περίπτωσή μας, προς το παρόν αρκούμαστε στο 20 δευτερολέπτων κλιπάκι που ο ίδιος ο Σνάιντερ μοιράστηκε στο twitter. Σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, κομψό, χωρίς σκηνές από την ταινία αλλά με την απόλυτη αποθέωση των συμβόλων που αποτελούν ο Σούπερμαν κι ο Μπάτμαν, το teaser έρχεται πραγματικά να μάς γαργαλήσει και να μας αφήσει θέλοντας να δούμε περισσότερη εικόνα.

Διαβάστε ακόμη: O Tζέσι Αϊζενμπεργκ είναι ο Λεξ Λούθορ στο «Batman vs. Superman: Dawn of Justice»

To «Batman v Superman: Dawn of Justice» του Ζακ Σνάιντερ είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες του κόσμου στις 26 Μαρτίου του 2016, με τον Μπεν Αφλεκ ως Μπάτμαν, τον Χένρι Κάβιλ ως Σούπερμαν, τον Τζέσι Αϊζενμπεργκ ως Λεξ Λούθορ, την Εϊμι Ανταμς ως Λόις Λέιν και την Γκαλ Γκαντότ ως Wonder Woman. Δείτε το teaser παρακάτω και κάτι μας λέει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε περισσότερα να θαυμάσουμε.

Διαβάστε ακόμη:


Για τους βιαστικούς, το τρέιλερ του «Batman v Superman» διέρρευσε μάλλον από Βραζιλία μεριά (βλ. πορτογαλικούς υπότιτλους) και μπορείτε να το δείτε εδώ σε πολύ κακή ποιότητα. Ακούστε τις φωνές της γερουσιαστή Χόλι Χάντερ, του Τζέσε Αϊζενμπεργκ (Λεξ Λούθορ) και του Τζέρεμι Αϊρονς (Αλφρεντ), δείτε πως οι κάτοικοι της Metropolis δεν εμπιστεύονται πλέον τον Σούπερμαν (Χένρι Κάβιλ) και απολαύστε τον Μπεν Αφλεκ ως Μπρους Γουέιν και ως Μπάτμαν, λίγο πριν συναντήσει τον Σούπερμαν. Το χαρακτηριστικά σκοτεινό στιλ του Ζακ Σνάιντερ κλέβει την παράσταση: