Buzz

Ξεπεσμένοι ήρωες, ένας εχθρός για την ανθρωπότητα και όλα όσα μαθαίνουμε για το «Batman v Superman: Dawn Of Justice»

στα 10

Αποκαλύφθηκε η επίσημη υπόθεση και μερικά ακόμη ορεκτικά για το blockbuster της DC Comics και της Warner.

Flix Team
Ξεπεσμένοι ήρωες, ένας εχθρός για την ανθρωπότητα και όλα όσα μαθαίνουμε για το «Batman v Superman: Dawn Of Justice»

Είναι αλήθεια πως κανείς δεν έχει πειστεί απόλυτα ακόμη για το λόγο ύπαρξης του «Batman v Superman: Dawn Of Justice», με τη βαριά προωθητική καμπάνια να προσφέρει συχνά πυκνά νέα στοιχεία για τη μεγάλη συνάντηση του Σκοτεινού Ιππότη με τον Σούπερμαν και ένα πρώτο teaser που πέρασε το μέσο όρο αλλά δεν πήγε και την υπόθεση πολύ παραπέρα.

Δείτε ακόμη: «Tell me, do you bleed? You will!» Το πρώτο teaser του «Batman v Superman: Dawn of Justice» είναι εδώ

batman v superman 607

Μιλώντας για... υπόθεση, δόθηκε στη δημοσιότητα η επίσημη σύνοψη της ταινίας που, ωστόσο, δεν αποκαλύπτει και τίποτα περισσότερο απ' όσα φανταζόμασταν:

Με το φόβο πως η δράση ενός σαν Θεού υπερήρωα θα μείνει χωρίς έλεγχο, ο ανυπέρβλητος, ισχυρός εκδικητής της Γκόθαμ Σίτι ακολουθεί κάθε βήμα του πιο διάσημου καθημερινού σωτήρα της Μετρόπολις, την ίδια στιγμή που ο κόσμος αγωνιά με το ερώτημα του τι είδους ήρωας χρειάζεται στην πραγματικότητα. Και με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν σε αντίπαλα στρατόπεδα, μια νέα απειλή εμφανίζεται γοργά, βάζοντας την ανθρωπότητα στον μεγαλύτερο κίνδυνο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπη μέχρι σήμερα.

Η καμπάνα μάλλον χτυπάει για τον Λεξ Λούθορ του Τζέσε Αϊζενμπεργκ, αν και η περιγραφή της «μεγαλύτερης απειλής ever» μοιάζει κάπως με υπερβολή.

Πιο χαρακτηριστικές του σκοτεινού χάους που επικρατεί στις φανταστικές πόλεις του Μπάτμαν και του Σούπερμαν, αλλά και του μάλλον χαμηλού σημείου στο οποίο βρίσκεται η δημοτικότητα των πάλαι πότε δημοφιλών υπερηρώων είναι οι δύο νέες αφίσες που παρουσιάστηκαν στη Licensing Expo στο Λας Βέγκας και βρίσκουν τους δύο «αντιπάλους» στην ίδια μοίρα:

Batman v Superman: Dawn of Justice Poster 607

Batman v Superman: Dawn of Justice Poster 607

Διαβάστε ακόμη: Τελικά ποιος είναι ο Batman, ο σωστός, ο πρόστυχος;

Στην ίδια έκθεση έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του νέου Batmobile που θα οδηγεί στο φιλμ ο Μπεν Αφλεκ / Μπάτμαν, κι αυτό στο ταιριαστό dark στιλ του Ζακ Σνάιντερ που μοιάζει να χαίρεται περισσότερο για το νέο του ήρωα, αλλά και με το γεγονός πως ο «Man of Steel» βρίσκεται πλέον στην αντίθετη πλευρά του «καλού»:

Batman v Superman: Dawn of Justice Batmobile 607

Batman v Superman: Dawn of Justice Batmobile 607

Batman v Superman: Dawn of Justice Batmobile 607

Το «Batman v Superman: Dawn Of Justice» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 25 Μαρτίου του 2016. Μέχρι τότε...

Διαβάστε ακόμη: