Buzz

O Batman στο... «Star Wars VII»;

στα 10

Ο Batman παρκάρει το Batmobile στο Millennium Falcon του «Star Wars VII»; Τι στι διάβολο συμβαίνει; Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς...

O Batman στο... «Star Wars VII»;

Οχι δεν πρόκειται για ένα βίντεο τρελαμένων φανς και με τα δύο franchise. Οχι δεν είναι μία funny or die παραγωγή, ούτε σκετς του Τζίμι Φάλον, του Κόναν ή κάποιου άλλου από την late night αμερικανική τηλεόραση. Το βίντεο το πόσταρε ο ίδιος ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, μέσω της εταιρίας παραγωγής του «Bad Robot Productions» ως teaser του «Star Wars VII». Ενα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Batman πολεμά στο πλευρό των Τζένταϊ. Αν τα έχετε χαμένα, δεν είστε οι μόνοι...

Το βίντεο ξεκινά με σκορ από το «Star Wars» και πλησιάζει διερευνητικά τα τοιχώματα και τις κρύπτες του Millennium Falcon. Μόλις πλησιάζει αρκετά, κοιτάξτε λίγο καλύτερα. Τι διακρίνεται (έστω αρκετά πιο... σκονισμένο!); Αν δεν σας βοηθά η όρασή σας, η ακοή σας μήπως; Γιατί η μουσική έχει αλλάξει στο απειλητικό μπιτ που συνήθως ντύνει τους σκοτεινούς, επκίνδυνους δρόμους της Γκόθαμ.

Για δείτε:

.

Ναι το Batmobile είναι παρκαρισμένο στην ειδική (!) του θέση στο Millennium Falcon, καθώς ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θέλησε να πάει την πλάκα/κόντρα με τον Ζακ Σνάιντερ και το «Batman v. Superman: Dawn of Justice» του, ένα βήμα πιο κάτω. Είναι μία κόντρα «υπεροχής» που έχει ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό με τον Σνάιντερ να δημοσιεύει μία φωτογραφία του Χένρι-Σούπερμαν-Καβίλ με κάπα Τζένταϊ, να το συνεχίζει δείχνοντας τον Batman στην έρημο μαζί με τον R2-D2 και την Bad Robot να απαντάει με τον C3PO ως μασκοφόρο προστάτη της Γκόθαμ και την τοπική της αστυνομία να συλλαμβάνει ένοχους Snowtroopers.

batman vs superman vs starwars1

batman vs superman vs starwars2

batman vs superman vs starwars3

batman vs superman vs starwars4

Η πραγματική κόντρα φυσικά δεν είναι στο Ιnstagram, το twitter και το youtube, αλλά στα ταμεία. Και οι δύο επικές, πανάκριβες ταινίες βρίσκονται ακόμα σε παραγωγή με το «Star Wars: Episode VII» να αναμένεται στις αίθουσες στς 18 Δεκεμβρίου του 2015 και το «Batman v. Superman: Dawn of Justice» στις 25 Μαρτίου του 2016.

Διαβάστε ακόμη: