Buzz

O Μπάτμαν του Μπεν Αφλεκ έχει τίτλο και θα λέγεται «The Batman»

στα 10

Μέχρι νεωτέρας, ο Μπάτμαν του Μπεν Αφλεκ θα ονομάζεται «The Batman» με (αλαζονική) έμφαση στο «The».

O Μπάτμαν του Μπεν Αφλεκ έχει τίτλο και θα λέγεται «The Batman»

Σκέφτηκε ο Μπεν Αφλεκ πως να διαχωρίσει το δικό του Μπάτμαν από τους υπόλοιπους και σκέφτηκε το πιο απλό: να τον ονομάσει «The Batman» και έτσι να απομακρυνθεί ελαφρώς από το «Batman» του Τιμ Μπάρτον και αρκετά από το «Batman Begins» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Σημασία έχει πως με την προσθήκη του άρθρου «The», ο Μπεν Αφλεκ ξεκαθαρίζει από νωρίς πως αυτό θα είναι Ο ΜΠΑΤΜΑΝ, δηλαδή κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και σίγουρα αυτός που θα σβήσει από τη μνήμη μας όλους τους προηγούμενους. Αν ισχύει ότι εδώ θα έχουμε να κάνουμε όχι ακριβώς με τον Batman - Σκοτεινό Ιππότη, αλλά τον μεγαλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, όπως έχει υποστηρίξει ο Αφλεκ αναφερόμενος φυσικά στις απαρχές του Μπατμαν και στη σειρά των Detective Comics, τότε η αλαζονία στον τίτλο αρχίζει να αποκτά κάποιο νόημα (εκτός από το να είναι απλώς αλαζονία).

Δείτε ακόμη: O Μπεν Αφλεκ αναζητά ήρωες στο πρώτο τρέιλερ του «Justice League»

Batman Detective Comics

Batman Detective Comics

O «The Batman» - τον οποίο γράφει και θα σκηνοθετήσει ο Μπεν Αφλεκ - επίσης θα έχει απέναντί του έναν κακό από αυτούς που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα, τον Deathstroke (οι φίλοι δεν τον γνωρίζουν ως Σλέιντ Γουίλσον) ο οποίος θα αποκτήσει το σώμα και τους μύες του Τζο Μαγκανιέλο και θα κάνει πρώτη εμφάνιση γνωριμίας στο «Justice League» - εδώ είναι το σημείο όπου το κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics αρχίζει να αυγατίζει με τον ίδιο τρόπο που το έκανε από ταινία σε ταινία η Marvel.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κρίστιαν Μπέιλ πιστεύει ότι δεν ήταν καλός Batman

Για την ώρα, ο Μπεν Αφλεκ ασχολείται με το σε δική του σκηνοθεσία «They Live by Night» που έχει ωραιότατο τρέιλερ, αλλά και το «Λογιστή» του Γκάβιν Ο' Κόνορ που μοιάζει σχεδόν η πιο επίκαιρη ταινία της εποχής μας - για να μην πει κανείς η πιο υπερηρωική!


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Ben Affleck Batman art 607