Buzz

Εστω και μόνο για την κουπ του Χαβιέρ Μπαρδέμ: Δείτε τον ως Εσκομπάρ, στο τρέιλερ του «Loving Pablo»

στα 10

Η Πενέλοπε Κρουζ κι ο Χαβιέρ Μπαρδέμ συναντώνται (ξανά) στην οθόνη για να ζήσουν τον έρωτα του Πάμπλο Εσκομπάρ με τη δημοσιογράφο-celebrity Βιρχίνια Βαλέχο.

Εστω και μόνο για την κουπ του Χαβιέρ Μπαρδέμ: Δείτε τον ως Εσκομπάρ, στο τρέιλερ του «Loving Pablo»

Οχι ότι λείπουν οι βιογραφίες του (συναρπαστικού, για πάντα) Patron του καρτέλ κοκαΐνης Πάμπλο Εσκομπάρ, αλλά αυτή εδώ προσεγγίζει την ιστορία του από μια διαφορετική πλευρά. Το «Loving Pablo», με πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας - στις ελληνικές αίθουσες αυτό το καλοκαίρι - παρακολουθεί την ερωτική σχέση του Εσκομπάρ με την Κολομβιανή δημοσιογράφο-celebrity Βιρχίνια Βαλέχο, όπως η ίδια την περιέγραψε στο βιβλίο της «Loving Pablo, Hating Escobar», που κυκλοφόρησε το 2007.

Διαβάστε ακόμη: «Everybody Knows»: Η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ ξεκίνησαν γυρίσματα για τη νέα ταινία του Ασγκάρ Φαραντί

loving pablo escobar 607

Η σχέση τους διήρκεσε τέσσερα χρόνια, μέσα στα οποία η Βαλέχο διχάστηκε μεταξύ του έρωτά της και της επαγγελματικής δεοντολογίας, ενώ ο Εσκομπάρ ανελκυόταν από άρχοντας του εμπορίου ναρκωτικών σε βουλευτή - μετά, βέβαια, τη δολοφονία του Υπουργού Δικαιοσύνης και, συνολικά, περίπου 2.000 ατόμων ακόμα - ως και το θάνατό του, τον Δεκέμβριο 1993.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ισπανός Φερνάντο Λεόν Ντε Αρανόα, με σημαντικούς τίτλους στη φιλμογραφία του το «Δευτέρες με Λιακάδα» του 2002 και το προπέρσινο «Μια Υπέροχη Μέρα». Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Χαβιέρ Μπαρδέμ (με πρόσθετη κοιλιά και εξαιρετική κόμμωση) και η Πενέλοπε Κρουζ, οι οποίοι, αν εξαιρέσουμε την αμηχανία του ότι μιλούν μεταξύ τους αγγλικά με ισπανική προφορά, μοιάζουν πληθωρικοί και δοσμένοι στις ερμηνείες τους. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: Η Κέιτ Μπλάνσετ θα είναι η Λουσίλ Μπολ (κι ο Χαβιέ Μπαρδέμ ο Ντέζι «Ρίκι» Αρνάζ!)

loving pablo escobar 607

Το «Loving Pablo» είναι η πέμπτη φορά που το ζευγάρι Μπαρδέμ - Κρουζ συνεργάζεται στη μεγάλη οθόνη, ενώ στο φετινό Φεστιβάλ Καννών ελπίζουμε να τους δούμε στη νέα ταινία του Ασγκάρ Φαραντί, «Everybody Knows».


Διαβάστε και δείτε ακόμη: