Buzz

A Star is Born: Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κι ο Κρις Κριστόφερσον συναντήθηκαν χθες στο απόλυτο reunion

στα 10

Για πρώτη φορά, μετά από 40 χρόνια, το αιώνιο κινηματογραφικό ζευγάρι ερμήνευσε ένα τραγούδι από το δικό τους «Ενα Αστέρι Γεννιέται» (1976).

A Star is Born: Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κι ο Κρις Κριστόφερσον συναντήθηκαν χθες στο απόλυτο reunion

Πολύ πριν την Gaga και τον Μπράντλεϊ υπήρξε η Μπάρμπρα κι ο Κρις(και πριν από αυτούς, η Tζούντι κι ο Τζέιμς, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Η 70ς μεταφορά της ιστορίας του αλκοολικού πάλαι ποτέ σταρ που βοηθά τη γυναίκα που ερωτεύεται να γίνει διάσημη, όσο εκείνος ζει την ανασφάλεια της παρακμής του, είχε βρει σάρκα στην αρρενωπή κοψιά του Κρις Κριστόφερσον και οστά στη μύτη της Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Η συνέχεια είναι γνωστή.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Shallow»: Δείτε τον Μπράντλεϊ Κούπερ σε μία εμφάνιση-έκπληξη στο σόου της Lady Gaga

Κι όσο τους τελευταίους 11 μήνες ζούμε τον απόλυτο θρίαμβο της βερσιόν του Μπράντλεϊ Κούπερ στο «Ενα Αστέρι Γεννιέται» , [την επιβράβευση των κριτικών, τα βραβεία, τη συγκίνηση του κοινού και την παραφιλολογία για το αν η σχέση του με την Lady Gaga είχε συνέχεια κι εκτός οθόνης], η είδηση ότι χθες βράδυ συναντήθηκαν επί σκηνής «οι παλιοί» έγινε δικαιολογημένα viral.

Στη συναυλία της Μπάμπρα Στρέιζαντ στο Hyde Park του Λονδίνου, μία έκπληξη περίμενε τους 80.000 θεατές.

Η 77χρονη ντίβα κάλεσε τον 83χρονο Κριστόφερσον επί σκηνής και ερμήνευσαν μαζί το «The Love Inside», το χιτ τραγούδι του δικού τους «A Star is Born», 43 χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας τους.

Δείτε το στιγμιότυπο και ζήστε τον ενθουσιασμό του κόσμου:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: