Buzz

Το τρέιλερ του «Bad Times at the El Royale» είναι hot hot hot

στα 10

Κι όχι μόνο επειδή ο Κρις Χέμσγουερθ είναι γυμνός, ο Τζεφ Μπρίτζες διεφθαρμένος παπάς και ο Τζον Χαμ τόσο ωραίος όσο στο «Mad Men»!

Το τρέιλερ του «Bad Times at the El Royale» είναι hot hot hot

Update 28/8: Δείτε στο τέλος του άρθρου το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια από την πρώτη, ιδιοφυή ταινία του Ντρου Γκόνταρντ, που έδωσε μια ανανεωτική κλωτσιά στο σινεμά του τρόμου και στο υπο-είδος τού... μικρού απομονωμένου σπιτιού στο δάσος. Από τότε μέχρι σήμερα έχει σκηνοθετήσει μόνο μερικά επεισόδια του (εξαιρετικού) «The Good Place» κι ετοιμάζεται να κάνει μια ταινία «X-Force» για λογαριασμό της 20th Century Fox.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε να δούμε στο 75ο Φεστιβάλ Βενετίας

Bad Times at The El Royale 607

Ομως πριν από αυτή θα έρθει το «Bad Times at the El Royale», το οποίο ο ίδιος περιγράφει ως ένα ερωτικό γράμμα στο φιλμ νουάρ και την pulp λογοτεχνία της δεκαετίας του ’60 και τη δική του απόπειρα να κάνει ένα ensemble film.

Η ιστορία του διαδραματίζεται στη διάρκεια μιας νύχτας σε ένα παραμελημένο ξενοδοχείο στη λίμνη Τάχο, στο οποίο θα συναντηθούν εφτά άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, ο καθένας με τα δικά του μυστικά.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κρις Χέμσγουορθ δεν φοράει πολλά στο «Bad Times at the El Royale» του Ντρου Γκόνταρντ

bad times at the el royale 607

Ανάμεσά τους συναντάμε τον αρχηγό μιας θρησκευτικές σέκτας (που μάλλον δεν φορά συχνά πουκάμισα), τον οποίο υποδύεται ο Κρις Χέμσγουερθ, τον Τζεφ Μπρίτζες στο ρόλο ενός faux ιερέα, την Κάλι Σπένι και την Ντακότα Τζόνσον, δυο αδελφές με σκοτεινό παρελθόν, τον Τζον Χαμ στο ρόλο ενός πωλητή ηλεκτρικών σκουπών, την Σίνθια Ερίβο που υποδύεται μια τραγουδίστρια αλλά και τους Ράσελ Κρόου και Νίκ Οφερμαν (τον τελευταίο, όπως φαίνεται στο τρέιλερ, για... πολύ λίγο!).

Bad Times at The El Royale 607

Ο Γκόνταρντ λέει ότι η ταινία ξεκίνησε από αυτή ακριβώς την απλή ιδέα της συνάντησης επτά ανθρώπων, από τους οποίους κανείς δεν είναι ό,τι φαίνεται κι ότι αφού σκιαγράφησε τους χαρακτήρες τους, «άφησε να ορίσουν εκείνοι την ιστορία». Οπως λέει επίσης, αντίθετα από το «Μικρό Σπίτι στο Δάσος», το «Bad Times at the El Royale» δεν ακολουθεί τους κανόνες κάποιου συγκεκριμένου κινηματογραφικού είδους, αλλά όπως εκείνη η ταινία, «παίζει με τον κίνδυνο», κάτι που πολλές ταινίες με μεγάλο μπάτζετ φοβούνται να κάνουν. «Σίγουρα είναι εξίσου τολμηρή με το "Μικρό Σπίτι"», λέει ο Γκόνταρντ. «Δεν παίζουμε στα σίγουρα, αυτό είναι βέβαιο».

Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ του «Bad Times at the El Royale» και περιμένετε την ταινία τον Οκτώβριο - ή, όπως θέλουν τα προγνωστικά, στο ερχόμενο Φεστιβάλ Βενετίας.


Update 28/8: Το νέο τρέιλερ είναι εδώ και δείχνει ακόμη πιο hot!


Δείτε επίσης: