Industry

Οι «Ανυπόφοροι Γείτονες» έρχονται… με το κατιτίς τους

στα 10

Η απολαυστική κωμωδία της άνοιξης, «Ανυπόφοροι Γείτονες», σας χαρίζει συλλεκτικά δώρα για να μη σας βρει το party season απροετοίμαστους!

Flix Team
Οι «Ανυπόφοροι Γείτονες» έρχονται… με το κατιτίς τους

Η νέα κωμωδία από τον σκηνοθέτη του «Get Him to the Greek» και τους παραγωγούς του «This Is the End», είναι η ταινία που θα σας φτιάξει τη διάθεση αυτήν την άνοιξη, θα σας κάνει να γελάσετε με το στόμα ανοιχτό και θα σας δώσει ιδέες για να κάνετε την ενήλικη ζωή σας πιο… πιπεράτη! Με πρωταγωνιστές τον Σεθ Ρόγκεν, τη Ρόουζ Μπερν και τον Ζακ Εφρον, οι «Ανυπόφοροι Γείτονες» έρχονται να μας θυμήσουν τι σημαίνει ολοήμερο πάρτι, απενοχοποιημένη καφρίλα, σμιλεμένοι κοιλιακοί και η αίσθηση ότι τίποτε δεν έχει κόστος και το μόνο που έχει σημασία είναι το fun, fun, fun! Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα νιόπαντρο ζευγάρι με νεογέννητο μωρό, ειδικά αν έχει τέτοιους (ανυπόφορους!) γείτονες που δεν του επιτρέπουν να ησυχάσει ούτε στιγμή.

01

Ο Μακ (Σεθ Ρόγκεν) είναι ένας συντηρητικός νεαρός οικογενειάρχης που, μαζί με τη γυναίκα του, την Κέλι (Ρόουζ Μπερν), μεγαλώνουν ήσυχα κι ωραία το μικρό τους μωρό, ζώντας στο έπακρο το αμερικανικό όνειρο. Μέχρι τη μέρα που αποκτούν για γείτονες τα μέλη μιας ανεξέλεγκτα φασαριόζικης φοιτητικής αδελφότητας, με αρχηγό τον Τέντι (Ζακ Εφρον), που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι οι τέλειοι κοιλιακοί του, οι κοπέλες που τον τριγυρίζουν και οι προθέσεις του να διοργανώσει το πιο εκρηκτικό, αξέχαστο φοιτητικό πάρτι στην ιστορία. Πολύ σύντομα ξεκινάει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στους θερμόαιμους φοιτητές και το φιλήσυχο ζευγάρι (που θέλει να ελπίζει πως παρά τα οικογενειακά βάρη εξακολουθεί να είναι cool), με πολλά χτυπήματα κυριολεκτικά κάτω από τη μέση και μια σειρά από εμπνευσμένες ίντριγκες: ο πόλεμος έχει ξεκινήσει, έχει έρθει η ώρα ν’ αναμετρηθούν το μπιμπερό με το bong και η γειτονιά μυρίζει... μπύρα και σεξ!

02

Το Flix και η UIP θέλουν να σας βοηθήσουν ν’ ανταπεξέρθετε στη μάχη, χαρίζοντάς σας συλλεκτικά δώρα από τους «Ανυπόφορους Γείτονες»: 20 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν μοναδικά T-Shirts (τα σηκώνετε αν είστε μυικά εξοπλισμένοι) και ασύρματα ηχεία για… εγκυημένη ένταση! Για να διεκδικήσετε τα δώρα, μπείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και κάντε share, like ή comment στο post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 Μαΐου και οι νικητές θα ενημερωθούν με direct message - δείτε φωτογραφίες των δώρων παρακάτω.

Οι «Ανυπόφοροι Γείτονες» βγαίνουν στις αίθουσες στις 8 Μαΐου από τη UIP.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία

03

04