Buzz

Επιστροφή στο παρόν: Η Toyota λανσάρει το αυτοκίνητο που ονειρεύτηκε το «Back to the Future 2»

στα 10

H Toyota ενώνει ξανά τον Μάρτι ΜακΦλάι και τον Ντοκ Μπράουν από το «Επιστροφή στο Μέλλον» για ένα διαφημιστικό που επιβεβαιώνει πως οι προβλέψεις τους για το μέλλον ήταν... σχετικά ορθές.

Επιστροφή στο παρόν: Η Toyota λανσάρει το αυτοκίνητο που ονειρεύτηκε το «Back to the Future 2»

«Μέσα στα χρόνια διασκεδάζαμε, προβλέποντας ποιες από τις φανταστικές τεχνολογίες του "Επιστροφή στο Μέλλον" θα γίνουν πραγματικότητα στο έτος που είχαμε φανταστεί», δηλώνει ο Μάικλ Τζ. Φοξ που ξανακάθεται σε ένα τραπέζι με τον Κρίστοφερ Λόιντ προκειμένου να διαφημίσουν το αυτοκίνητο που οι ίδιοι είχαν προβλέψει στο δεύτερο μέρος της σειράς του «Back to the Future» που σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2015 έχει την τιμητική του, αφού αυτή ήταν η ημερομηνία στην οποία είχε ταξιδέψει ο Μάρτι ΜακΦάλι στο... μέλλον.

Διαβάστε αναλυτικά: 21 Οκτωβρίου 2015: Εφτασε η μέρα στην οποία ταξίδεψε ο Μάικλ Τζ. Φοξ στο «Back to the Future 2»

Back to the Future 2

To νέο οικολογικό μοντέλο Toyota Mirai (σημαίνει «θαύμα» στα ιαπωνικά) δεν καταναλώνει τα γνωστά καύσιμα (βενζίνη, ντίζελ, υγραέριο, φυσικό αέριο) και είναι το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής με κυψέλες καυσίμου και ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για να δημιουργηθεί μια νέα οικογένεια αυτοκινήτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αφού εκπέμπει μόνο καθαρό νερό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες χρήσεις όπως το πότισμα του κήπου.

Διαβάστε ακόμη: Cars and Films: Δείξε μου το αυτοκίνητο σου να σου πω ποια ταινία είσαι!

Toyota Mirai

Δείτε εδώ το διαφημιστικό της Toyota που φέρνει τον Μάρτι ΜακΦλάι και τον Ντοκ Μπράουν στο... παρόν, προκειμένου να τους αποδείξει πως οι προβλέψεις τους (τουλάχιστον ως προς το «καθαρό» αυτοκίνητο) βγήκαν ορθές:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: