Φεστιβάλ / Βραβεία

Back to the... Future Shorts

στα 10

Το Σάββατο το βράδυ θα γίνει η πρώτη προβολή για το κοινό του ανοιξιάτικου προγράμματος των Future Shorts. Μάθετε τι... σας περιμένει.

Flix Team
Back to the... Future Shorts

Υπέροχες ταινίες, άνθρωποι χωρίς κεφάλι, αρκούδες, οι ήχοι των Buzzcocks, μπύρες από τη Bud, το κλίμα μιας κεφάτης γιορτής και η αδιόρατη μυρωδιά του έρωτα που είναι το θέμα που διατρέχει όλες τις ταινίες του προγράμματος ήταν εκεί στην avant premiere των future shorts της άνοιξης.

Κι αν όλα κύλησαν τόσο διασκεδαστικά στη «πρόβα τζενεράλε» τους, ετοιμαστείτε για μεγαλύτερη δόση σινεμά και fun στις κανονικές προβολές τους, που αυτή τη φορά, «κατόπιν γενικής απαίτησης» θα είναι τρεις κι όχι δύο.

H πρώτη θα είναι το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 στις 12:00 το βράδυ, η δεύτερη Κυριακή 29 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι και η τρίτη το Σάββατο 5 Μαΐου 2012 επίσης στις 12:00 το βράδυ. Ολες στον κινηματογράφο Δαναό (Κηφισίας 109) από το site του οποίου μπορείτε ήδη να προμηθεύεστε εισιτήρια.

Μάθετε περισσότερα για τις εξαιρετικές μικρού μήκους που συνθέτουν το πρόγραμμα εδώ και δέιτε στο gallery μερικές φωτό για να μπείτε στο σωστό κλίμα και ραντεβού στο... future (shorts).