Buzz

Πατήστε γκάζια: έρχεται το «Baby Driver 2»

στα 10

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Aνσελ Ελγκορτ αποκάλυψε ότι το σίκουελ του «Baby Driver» είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

Πατήστε γκάζια: έρχεται το «Baby Driver 2»

Μπορεί να περνά τις μέρες (και τις νύχτες) του αυτή την εποχή, ερμηνεύοντας τον Τόνι στο «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Oμως, ο Ανσελ Ελγκορτ έχει αποδείξει από μια προηγούμενη ταινία του ότι έχει ρυθμό, κίνηση και γοητεία: το «Baby Driver» του Εντγκαρ Ράιτ, που έγινε δικαιωματικά μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2017.

Δείτε ακόμα: I want to live in America! Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συνεχίζει τα γυρίσματα του «West Side Story»

Baby Driver 607

Σήμερα όμως, ο Ανσελ Ελγκορτ κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του Σπίλμπεργκ για να δώσει μία συνέντευξη στο MTV (και να κάνει και δηλώσεις και στο twitter λογαριασμό του) όπου αποκαλύπτει ότι ένα σίκουελ του «Baby Driver» είναι πολύ πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί από ό,τι νομίζουμε.

Ξέραμε τις φήμες: η Sony Pictures είχε ζητήσει από τον Ράιτ να ετοιμάσει το σενάριο «Baby Driver 2» κι εκείνος, υποτίθεται, είχε δεχθεί. Μετά όμως... σιωπή.

Απολαύστε κι αυτό: Λίγο ακόμη «Baby Driver» σε νέα, υπέροχα posters

Baby Driver 607 2

O Ελγκορτ σήμερα όμως αποκαλύπτει ότι... το έχει ήδη διαβάσει. Μιλώντας στον Τζος Χόροβιτς στο MTV, ο πρωταγωνιστής ομολόγησε ότι το σίκουελ είναι πολύ κοντά στο να γίνει και ο Ράιτ τού έχει στείλει ήδη το σενάριο.

Αυτό που μένει να οργανωθεί είναι να συγκροτηθεί και πάλι η ομάδα του πρωταγωνιστικού καστ και να συντονιστούν τα προγράμματά του, όπως και το να απελευθερωθεί ο Ράιτ από το «Last Night in Soho», την ταινία του που δεν έχει ακόμα τελειώσει ούτε το γυρίσμα. Εκτός κι αν ο Ράιτ κρατήσει το κρέντιτ του σεναριογράφου και παραγωγού και δώσει τη σκηνοθεσία σε κάποιον άλλον - κάτι που αμφιιβάλλουμε.

Περιμένουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσει λίγο ακόμα το τοπίο. Η πρωτοτυπία, οι ιδέες, το πάντρεμα της μουσικής και της περιπέτειας της αυθεντικής ταινίας μάς κάνει να ανυπομονούμε και να πατάμε γκάζι - έστω με συγκρατημένο ενθουσιασμό.

Διαβάστε περισσότερα: