Buzz

O Μπάμπης Μακρίδης σκηνοθετεί τα υπέροχα lo-fi τραγούδια του Coti K. από το «The Man From Managra»

στα 10

Ο Μπάμπης Μακρίδης εμπνέεται από το «The Man from Managra» του Coti K. και σκηνοθετεί μια σειρά από ιστορίες και καρτ-ποστάλ από ένα χαμένο νησί.

O Μπάμπης Μακρίδης σκηνοθετεί τα υπέροχα lo-fi τραγούδια του Coti K. από το «The Man From Managra»

Το «The Man From Managra», το νέο πρότζεκτ του Coti K., γράφτηκε εξολοκλήρου στην Τήνο και αποτελείται μόνο από τραγούδια - μικρές ιστορίες για ένα νησί που κάποτε χάθηκε από την έκρηξη ενός ηφαιστείου (στη Μεσόγειο ή στον Ινδικό Ωκεανό κανείς δεν ξέρει...), αφήνοντας πίσω του μνήμες ενός μελαγχολικού καλοκαιριού που δεν σταμάτησε ποτέ να το αναζητά.

Ο,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το μύθο του «Αντρα από τη Μανάγκρα» βρίσκεται στα 10 υπέροχα τραγούδια του δίσκου του Coti K. και στο επίσημο site του project, όπου μπορεί κανείς να δει και τις εικονογραφημένες ιστορίες που σκηνοθέτησε ο Μπάμπης Μακρίδης, με τον οποίο ο Coti K. είχε συνεργαστεί στο «L» αλλά και στο προτζεκτ των Mohammad.

Man from Managra 607

Αποτελούμενα από τέσσερις ιστορίες και ισάριθμες καρτ-ποστάλ, τα βίντεο του Μπάμπη Μακρίδη για το «The Man From Managra» γυρίστηκαν στην Τήνο (με τον γιο του Μπάμπη Μακρίδη, Παύλο να υποδύεται τον «Man from Managra», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σημείωμα στο επίσημo site του πρότζεκτ) και συμπληρώνουν ιδανικά τα τραγούδια του Coti K., σε αυτό που είναι ήδη ένα από τα καλύτερα πράγματα που ακούσαμε φέτος.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: