Buzz

Η Αζέλια Μπανκς μηνύει τον Ράσελ Κρόου για εξύβριση, απειλή και σωματική επίθεση

στα 10

Η 25χρονη χιπ χοπ τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους του Ράσελ Κρόου σε VIP δείπνο στο Beverly Hills Hotel, όταν ξέσπασε καυγάς κι ο Κρόου την πέταξε έξω.

Η Αζέλια Μπανκς μηνύει τον Ράσελ Κρόου για εξύβριση, απειλή και σωματική επίθεση

O Ράσελ Κρόου δεν είναι τόσο... nice guy?

Το προηγούμενο Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, ο Ράσελ Κρόου ήταν οικοδεσπότης ενός πριβέ δείπνου προς τιμήν του ράπερ και φίλου του RZA. Ανάμεσα στους 10 καλεσμένους και η Αζέλια Μπανκς, η 25χρονη χιπ χοπ καλλιτέχνης.

Θα έπρεπε να είναι ένα ήσυχο βράδυ, αλλά ξαφνικά, νωρίς το πρωί της Κυριακής, το twitter της Μπανκς γέμισε με κατηγορίες εναντίον του 52χρονου πρωταγωνιστή: «Ο Ράσελ Κρόου με έπιασε από το λαιμό, με αποκάλεσε νέγρα, με έφτυσε και με πέταξε έξω από τη σουίτα του. Χθες ήταν ένα από τα χειρότερα βράδια της ζωής μου. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Η σουίτα ήταν γεμάτη από άντρες που επέτρεψαν κάτι τέτοιο να συμβεί. Αισθάνομαι χάλια σήμερα...»

Διαβάστε κι αυτό: Ο Ράσελ Κρόου είναι ή ο πιο αλαζόνας σταρ ή ο πιο ανασφαλής άντρας του κόσμου (ή και τα δύο)

Azealia Banks Russell Crowe 607

Μετά από λίγη ώρα το ποστ αυτό διαγράφηκε, αλλά αντικαταστάθηκε από ένα καινούργιο: «Εχω αποδείξεις. Κάντε υπομονή...»

Μαρτυρίες πάντως αναφέρουν τα γεγονότα λίγο διαφορετικά.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, η Μπανκς ξεκίνησε να σχολιάζει το μουσικό γούστο του Κρόου αποκαλώντας τη playlist του πάρτι «μουσική βαρετών λευκών αντρών». Τα πράγματα από αστεία, έγιναν σοβαρά όταν η Μπανκς δε σταματούσε και κάποια άλλη γυναίκα από τους καλεσμένους της είπε «να ηρεμήσει».

Τότε η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη και ξεκίνησε μία σειρά από προσβολές, απειλές και βρισιές τόσο απέναντι στον Κρόου όσο και στην προσκεκλημένη του. Οι μάρτυρες μάλιστα αφηγούνται ότι η Μπανκς ήταν αυτή που πετούσε τα N-bombs και απειλούσε τους καλεσμένους με το γυάλινο ποτήρι της.

«Θα σας άρεσε; Θα σας άρεσε να σπάσω το ποτήρι μου και να σας μαχαιρώσω, να σας κόψω το λαιμό, να πεταχτεί το αίμα σαν συντριβάνι, σαν ταινία του Ταραντίνο;»

Σε αυτό το σημείο σηκώθηκε (ο επίσης γνωστός για το πόσο εύκολα χάνει την ψυχραιμία του) ο Κρόου, έπιασε την Μπανκς σηκωτή, φώναξε την ασφάλεια του ξενοδοχείου και την πέταξαν έξω από το δωμάτιο.

Πάντως, τα τελευταία νέα θέλουν την Μπανκς να καταθέτει επισήμως μήνυση εναντίον του Κρόου για εξύβριση, απειλή και σωματική επίθεση.

Η πλευρά του οσκαρικού ηθοποιού δεν έχει ακόμα σχολιάσει τα γεγονότα, ούτε έχει προβεί σε επίσημες δηλώσεις.

Διαβάστε ακόμα: