Buzz

Αυτός θα είναι ο κινηματογραφικός Μπράιαν Γουίλσον!

στα 10

Ο frontman των Beach Boys βρήκε την κινηματογραφική του ενσάρκωση στον 28χρονο Πολ Ντέινο.

Αυτός θα είναι ο κινηματογραφικός Μπράιαν Γουίλσον!

Τον γνωρίσαμε στο «Little Miss Sunshine», τελευταία φορά τον είδαμε στο «Looper». Τώρα ο Πολ Ντέινο ετοιμάζεται για μια ακόμα ταινία… επιστημονικής φαντασίας! Θα αναλάβει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τον Μπράιαν Γουίλσον, τον άνθρωπο που έγραψε ιστορία με τους Beach Boys.

Οταν οι παραγωγοί Μπιλ Πόλαντ και Τζον Γουελς αγόρασαν τα δικαιώματα της ζωής του Μπράιαν Γουίλσον από τον ίδιο και τη σύζυγο του, Μελίντα, το μόνο που έμενε ήταν να βρουν ένα σεναριογράφο που θα μπορούσε να συνθέσει τη διαδρομή του Γουίλσον μέσα στις δεκαετίες: από την άνοδο των Beach Boys, την εποχή του θρυλικού «Pet Sounds», την περίοδο που ακολούθησε την αναβολή του «Smile» και τις προσπάθειες του Γουίλσον να νικήσει την κατάθλιψη και τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Ο σεναριογράφος βρέθηκε στο πρόσωπο του Ορεν Μόβερμαν, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε το «The Messenger» και το «Rampart» και υπήρξε υπεύθυνος για το πολυεπίπεδο σενάριο του «Ι'm Not There» του Τοντ Χέινς για τα πολλά πρόσωπα του Μπομπ Ντίλαν.

«Δεν μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε μια βιογραφία», είχε δηλώσει ο Πόλαντ στην αφετηρία του πρότζεκτ. «Αυτό που βρίσκουμε συναρπαστικό είναι να μπορέσουμε να ρίξουμε φως στις διαφορετικές περιόδους της ζωής και της καριέρας του Γουίλσον, όπως τη δημιουργική εποχή του Pet Sounds και τη μετέπειτα προσπάθειά του να ανακάμψει από τις δυσκολίες και να ξανασταθεί στα πόδια του».

Η ταινία θα λέγεται «Love & Mercy» (από το τραγούδι στο πρώτο solo album του Γουίλσον το 1988) και μοιάζει να έχει τη σφραγίδα έγκρισης του ίδιου του Μπράιαν Γουίλσον, ο οποίος στη σελίδα του στο facebook έγραψε, συνοπτικά, «I’m thrilled».

Ο Πολ Ντέινο, που εκτός από ηθοποιός είναι και ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Mook, θα υποδυθεί τον Μπράιαν Γουίλσον στη νεαρή του ηλικία. Στη δεύτερη φάση της καριέρας και της ζωής του, θα τον ενσαρκώσει άλλος ηθοποιός, άγνωστος ακόμα.

Εξτρα μπόνους, το πρωτότυπο soundtrack της ταινίας θα υπογράψει ο Ατικους Ρος.