Buzz

Αυτό που ο Λαρς Φον Τρίερ λατρεύει τη Μέρι Πόπινς!

στα 10

Χθες το βράδυ η Disney πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα του «Saving Mr. Banks» στην οποία κατέφθασε και η αυθεντική «Μέρι Πόπινς», η Τζούλι Αντριους. Κι ο Λαρς Φον Τρίερ... έλιωσε από το twitter.

Αυτό που ο Λαρς Φον Τρίερ λατρεύει τη Μέρι Πόπινς!

Ναι, μπορεί να μην είναι ο λογαριασμός του πραγματικού Λαρς Φον Τρίερ, καθώς ξέρουμε κι από παλιότερα ότι είναι ιδανικός στόχος για φάρσα.

Ομως με τον συγκεκριμμένο @LVon_Trier ακολούθησε συνομιλία με μεγάλη κριτικό κινηματογράφου της Αμερικής που τον έχει στους followers της. Οσο εκείνη έκανε ρεπορτάζ από την πρεμιέρα του «Saving Mr. Banks» στο Λος Αντζελες χθες βράδυ (λίγες ώρες πριν, ώρα Ελλάδας), ο Τρίερ την παρακάλεσε να μεταφέρει στην Τζούλι Αντριους τον έρωτά του! Κι εκείνη το έκανε. Θύμα τρολαρίσματος ή... ο Δανός σκηνοθέτης δεν έχει το Θεό του; Μας είναι εξίσου εύκολο να πιστέψουμε και τα δύο σενάρια.

«Πες της ότι ήταν η Βασίλισσα των παιδικών μου χρόνων. Εγραψα το ''Xoρεύοντας στο Σκοτάδι'' ακούγοντας το ''spoonful of sugar'' στο background...»

Είμαστε βέβαιοι ότι το «Nymph()maniac» γράφτηκε επίσης υπό τους ήχους του «these are a few of my favorite things» (ποια είναι στη λίστα του διαβόητου Δανού, δε θέλουμε να ξέρουμε).

0

«Η αυθεντική Μέρι Πόπινς καταφθάνει στην πρεμιέρα του #savingmrbanks» έγραψε η αμερικανίδα κριτικός κινηματογράφου ως λεζάντα στο twitter της. Και να τι της απάντησε ο Τρίερ...

1

Ολα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το «Nymph()maniac» εδώ.