Buzz

Αυτό που ντε και καλά ο Ρίντλεϊ Σκοτ θέλει να κάνει το σίκουελ του «Blade Runner»

στα 10

H αλήθεια είναι πως δεν αντιλαμβανόμαστε απόλυτα το λόγο ενός σίκουελ του «Blade Runner», αλλά ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιμένει και μάλλον βρήκε και σεναριογράφο για να βάλει στο χαρτί την ιστορία που έχει σκεφτεί ο ίδιος.

Αυτό που ντε και καλά ο Ρίντλεϊ Σκοτ θέλει να κάνει το σίκουελ του «Blade Runner»

Εχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Ρίντλεϊ Σκοτ δεσμεύθηκε για να σκηνοθετήσει το σίκουελ του «Blade Runner», ως μέρος ενός μεγαλύτερου franchise που διαχειρίζεται η Alcon Entertainment και περιλαμβάνει ταινίες, τηλεοπτικά προϊόντα για σίκουελ και πρίκουελ της ταινίας του 1982, και να που τώρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην πραγματοποίησή του.

Μπορεί από το πρότζεκτ να αποσύρθηκε ο Χάμπτον Φάντσερ (σεναριογράφος της πρώτης ταινίας) που έχει γράψει την ιστορία για το σίκουελ (το οποίο διαδραματίζεται λίγα χρόνια αργότερα από το πρώτο φιλμ σε ένα δυστοπικό Λος Αντζελες), αλλά στη θέση του έρχεται ο Μάικλ Γκριν με περγαμηνές (χμ...) το «Green Lantern» και τα τηλεοπτικά «Heroes» και «Everwood».

Διαβάστε εδώ όσα είχε δηλώσει ο Ρίντλεϊ Σκοτ για το πώς φαντάζεται το σίκουελ του «Blade Runner».

Επίσης είναι επίσημο πως ο Χάρισον Φορντ συζητάει την επιστροφή του για την ταινία (το ίδιο κάνει και για τους «Πόλεμους των Αστρων» που ετοιμάζονται), ενώ κανείς δεν γνωρίζει ακόμη ποιοί άλλοι από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας θα εμφανιστούν στη συνέχεια του «Blade Runner» ή πόσο κοντά θα είναι αυτή στο μύθο της ταινίας του 1982.

Επιμένουμε να μην αντιλαμβανόμαστε απόλυτα το λόγο ενός σίκουελ μίας ταινίας που έχει κλείσει το μύθο της με τον καλύτερο τρόπο και δεν χρειάζεται να μας υπενθυμίσει τίποτα απ' όσα συνεχίζει διαχρονικά να λέει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά θα εμπιστευόμασταν τον Ρίντλεϊ Σκοτ ακόμη και στις αποτυχίες του, οπότε... αναμένουμε!


Διαβάστε περισσότερα για το «Blade Runner»: