Buzz

Αυτή είναι η υπόθεση και οι ήρωες του «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

στα 10

Οι αποκαλύψεις για το καινούριο «έπος» του Κουέντιν Ταραντίνο ξεκίνησαν. Και έτσι, μετά το πρώτο πόστερ, διαβάστε ποια θα είναι η υπόθεση και τι ρόλο παίζει ο κάθε χαρακτήρας στο «Django Unchained»...

Αυτή είναι η υπόθεση και οι ήρωες του «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

Δύο χρόνια πριν τον εμφύλιο ανάμεσα στους Βόρειους και τους Νότιους, στον Αμερικάνικο Νότο, ο Ντζάνγκο, ένας σκλάβος, εκπαιδεύεται σαν κυνηγός επικηρυγμένων από τον γερμανικής καταγωγής Δόκτορα Κινγκ Σουλτζ, ο οποίος δηλώνει δημόσια τον αποτροπιασμό του για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο Νότος στους μαύρους. Ο Ντζάνγκο θα βοηθήσει τον Κινγκ Σουλτζ να βρει τους «δολοφονικούς» αδερφών Μπρίτλ, ενώ σε αντάλλαγμα θα του ζητήσει να βρουν και να ελευθερώσουν τη σύζυγο του, Μπρουμχίλντα, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς δουλείας. Θα τη βρουν στην υπηρεσία του σατανικού Κάλβιν Καντι, ενός γαιοκτήμονα στο Μισισίπι, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης του Cleopatra Club, όπου γυναίκες σκλάβες κακοποιούνται σεξουαλικά και άντρες σκλάβοι σκοτώνονται σε αγώνες θανάτου.

Ποιος χρειάζεται κάτι παραπάνω για να πειστεί πως ο Ταραντίνο βρίσκεται σε τρελά κέφια, μπερδεύοντας την αμερικάνικη ιστορία με την ποπ κουλτούρα σε ένα «southestern», όπως ονομάζει ο ίδιος το κινηματογραφικό είδος του γουέστερν που διαδραματίζεται στο Νότο;

Ισως η περιγραφή των χαρακτήρων που ακολουθεί να συμπληρώνει ιδανικά το τοπίο:

  • Ντζάνγκο / Τζέιμι Φοξ: ο σκλάβος που έχει αγοραστεί και εκπαιδεύται ως κυνηγός επικηρηγμένων από τον Δόκτορ Κινγκ Σουλτζ.
  • Δόκτορ Κινγκ Σουλτζ / Κριστόφ Βαλτζ: ο γερμανικής καταγωγής κυνηγός επικηρυγμένων που θα βοηθήσει τον Ντζάνγκο να βρει τη γυναίκα του.
  • Κάλβιν Κάντι / Λεονάρντο Ντι Κάπριο: ο σατανικός ιδιοκτήτης της φυτείας «Candyland» και του club «Cleopatra».
  • Στίβεν / Σάμιουελ Λ. Τζάκσον: σκλάβος, το δεξί χέρι του Κάντι.
  • Μπρουμχίλντα / Κέρι Γουάσινγκτον: σκλάβα, η σύζυγος του Ντζάνγκο.
  • Ace Γούντι / Κερτ Ράσελ: εκπαιδευτής στη φυτεία του Κάντι, μαθαίνει στους σκλάβους να μάχονται μεταξύ τους μέχρι θανάτου.

Στην ταινία, που θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2012, πρωταγωνιστούν ακόμη ο Σάσα Μπαρόν Κοέν, ο Ντον Τζόνσον, ο Αντονι ΛαΠάλια και άλλοι, άλλα όχι και ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ ο οποίος αποχώρησε από το πρότζεκτ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Διαβάστε περισσότερα για το «Django Unchained» και προσπαθήστε να κάνετε υπομονή...