Buzz

Αυτά δεν θα είναι τα πόστερ για το «Oldboy» του Σπάικ Λι

στα 10

Τέσσερα ανέκδοτα πόστερ που δεν θα χρησιμοποιηθούν στην προωθητική καμπάνια του «Olboy» του Σπάικ Λι κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο Δίκτυο και κατεβαίνουν το ένα μετά το άλλο μετά από απαίτηση της εταιρίας παραγωγής. Δείτε τα εδώ... όσο προλαβαίνετε.

Αυτά δεν θα είναι τα πόστερ για το «Oldboy» του Σπάικ Λι

Ετοιμο για να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2013, το «Oldboy» του Σπάικ Λι θα είναι δύο πράγματα: ή μια αποτυχία στο σερί των τελευταίων χρόνων του Σπάικ Λι ή μια πραγματικά εμπνευσμένη αμερικάνικη μεταφορά μιας από τις πιο διάσημες ασιατικές ταινίες των τελευταίων χρόνων.

Η ενδιάμεση κατάσταση δεν προβλέπεται ως επιλογή, αφού όσοι έχουν δει την ταινία μιλούν για μια ταινία που κορυφώνει το σασπένς σε ένα τρίτο, υπερβίαιο μέρος που δικαιώνει την βιρτουοζιτέ που κάποτε θαυμάζαμε στον Σπάικ Λι.

Υπενθυμίζοντας όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Oldboy» κρατάει ο Τζος Μπρόλιν, μαζί του παίζουν οι Ελίζαμπεθ Ολσεν και ο Σαρίτο Κόπλεϊ, το σενάριο υπογράφει ο Μαρκ Προτόσεβιτς («Thor») ενώ, πατώντας γερά πάνω στην ταινία του Παρκ Τσαν - γουκ, ο Λι αφηγείται την ιστορία ενός άντρα (διαφημιστή, εδώ στο επάγγελμα) που απάγεται και κρατείται φυλακισμένος για είκοσι χρόνια στην απομόνωση και όταν καταφέρνει να ελευθερωθεί είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει και να εκδικηθεί το βασανιστή του μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως η πραγματική φυλακή βρίσκεται εκεί έξω.

Οι τέσσερις αφίσες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο Δίκτυο δεν θα χρησιμοποιηθούν (γιατί;) στην προωθητική καμπάνια της ταινίας, αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο εκπληκτικές. Δείτε τις παρακάτω και διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Oldboy».

2

3

4

5