Buzz

Awesome! Οι πρώτες κριτικές για τους «Avengers» μιλούν για την καλύτερη ταινία της Marvel!

στα 10

Χθες έγινε στο Χόλιγουντ η πρώτη επίσημη πρεμιέρα των «Avengers» του Τζος Γουίντον. Αν και το εμπάργκο για να γραφτούν κριτικές τοποθετείται στις 2 Μαΐου, όσοι βρέθηκαν εκεί φρόντισαν να τουιτάρουν αμέσως μετά το τέλος της προβολής τις κάτι παραπάνω από ενθουσιαστικές εντυπώσεις τους...

Awesome! Οι πρώτες κριτικές για τους «Avengers» μιλούν για την καλύτερη ταινία της Marvel!

Η πλειοψηφεία των tweets που έγιναν μετά την πρεμιέρα των «Avengers» χθες το βράδυ στο Χόλιγουντ μιλούν για την «καλύτερη ταινία από καταβολής Marvel στον κινηματογράφο», για τον «Hulk που όλοι περίμεναν», για μια «αυθεντικά αστεία ταινία» και για ένα «τρίτο μέρος που είναι σαν όλες τις ταινίες της Marvel μαζί».

Εκτός από δημοσιογράφους, στην προβολή βρέθηκαν και άνθρωποι της βιομηχανίας, ανάμεσα τους ο ηθοποιός Σεθ Γκριν («Ευχαριστούμε Τζος Γουίντον που μας έδωσες την ταινία "Avengers" που όλοι περιμέναμε»), ο συνδημιουργός και συνσεναριογραφός του «Lost» Ντέιμον Λίντελοφ («Ο Hulk που όλοι περιμέναμε επιτέλους ήρθε») και άλλοι geeks που εκθείασαν την ταινία.

Περιμένατε κάτι λιγότερο; Το όνομα Τζος Γουίντον στη σκηνοθεσία ήταν αρκετό για να μπορεί σήμερα το πρωί η Marvel να νιώθει «βασιλιάς του κόσμου» (μαζί της και ο Μαρκ Ράφαλο που μοιάζει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους «Εκδικητές» στο ρόλο του Μπρους Μπάνερ - Hulk), έτοιμη για την μεγάλη επέλαση των «Avengers» στις αίθουσες από τις 4 Μαΐου.

Στην Ελλάδα η ταινία θα βγει στις 26 Απριλίου.

Για να είστε έτοιμοι (για όλα) διαβάστε τα πάντα για τους «Avengers»