Ο Τζίμι Φάλον είναι σίγουρος πως οι Χρυσές Σφαίρες θα είναι το πρώτο και το τελευταίο πάρτι του 2017

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 07 JAN

Καθώς το Χόλιγουντ είναι επί ποδός για την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ο Τζίμι Φάλον αποκαλύπτει μερικά από τα χαρτιά του από το ρόλο του οικοδεσπότη.

Ο Τζεφ Μπρίτζες αφιερώνει το National Board of Review βραβείο του στους διαδηλωτές του Standing Rock

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 06 JAN

Στον ευχαριστήριο λόγο του, ο ηθοποιός δεν αμέλησε να συνδέσει την πραγματικότητα με την πολιτική πλευρά του «Hell or High Water» («Πάση Θυσία») - την ταινία για την οποία κέρδισε το βραβείο Β' Ανδρικού ρόλου από τους κριτικούς του National Board of Review.

Oscars 2017: Πόσες ψήφους χρειάζεσαι για να βρεθείς υποψήφιος;

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 03 JAN

Mε τις αλλαγές που σημειώθηκαν στην Ακαδημία, τα περισσότερα μέλη που εισχώρησαν στους κόλπους της και ψηφίζουν, τελικά, τι χρειάζεται κανείς για να βρεθεί στις πεντάδες και το μεγάλο φινάλε της οσκαρικής κούρσας;

Χρυσές Σφαίρες 2017: Οι υποψηφιότητες

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 12 DEC

Διαβάστε αναλυτικα όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις υποψηφιότητες των Χρυσών Σφαιρών που γυαλίζονται για την τελετή απονομής τους στις 8 Ιανουαρίου με οικοδεσπότη τον Τζίμι Φάλον.

Ευρωπαϊκά Βραβεία 2016: O θρίαμβος του «Toni Erdmann» στην πιο πολιτική τελετή των τελευταίων χρόνων

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 10 DEC

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου δικαίωσε το «Toni Erdmann» αλλά και τη φήμη της ως μια έντονα πολιτική ομάδα καλλιτεχνών που οφείλει να διαφυλάττει την ελευθερία στην έκφραση, την αυτοδιάθεση, τη διαφορετικότητα.

Ο Κεν Λόουτς, το Brexit, «ό,τι απέμεινε από τον ΣΥΡΙΖΑ» και η «πολιτική» των Ευρωπαϊκών Βραβείων

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 10 DEC

Σε μια παρουσίαση που αναμενόταν με ειδικό ενδιαφέρον, ο Κεν Λόουτς εξήγησε στο πλήθος που συνέρευσε για τον ακούσει, τους λόγους για τους οποίους ήταν κατά του Brexit ενώ είναι ταυτόχρονα κατά της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Directors Roundtable 2017: Οι σκηνοθέτες της χρονιάς μοιράζονται αναμνήσεις και κουτσομπολιά

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 10 DEC

Είναι έξι από τους ανθρώπους που διαμόρφωσαν το σινεμά της χρονιάς που κλείνει. Από άλλες γενιές, με άλλη αισθητική, βρήκαν πολλά να πουν στο στρογγυλό τραπέζι του Hollywood Reporter.

Νεότερα Παλαιότερα