Κάννες 2017: Τα trending topics της #11ης μέρας

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 28 MAY

Ρομάν Πολάνσκι, Χοακίν Φίνιξ, Εύα Γκριν στις τελευταίες πρεμιέρες του 70ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αλλά και οι πρώτες βραβεύσεις των παράλληλων προγραμμάτων μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τηε χθεσινής μέρας.

Κάννες 2017: Στο «Makala» ο Εμανουέλ Γκρα αφηγείται μια ιστορία επιβίωσης στη μορφή μιας βιβλικής εμπειρίας

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 MAY

Το μεγάλο βραβείο της 56ης Εβδομάδας Κριτικής έχει την υπογραφή ενός ταλαντούχου Γάλλου και τη ψυχή ενός ήρωα που επιβιώνει σε ένα κόσμο που δεν θα έκανε ποτέ τη ζωή του σινεμά.

Κάννες 2017: Οταν ο Χοακίν Φίνιξ έκανε την Λιν Ράμσεϊ να κλάψει

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 MAY

Στη συνέντευξη Τύπου του «You Were Never Really Here», της νέας ταινίας της Λιν Ράμσεϊ που δίχασε κοινό και κρίτικούς, ο πρωταγωνιστής της Χοακίν Φίνιξ ήταν σε μεγάλα κέφια. Και με αυτά που είπε για τη σκηνοθέτη του, την έκανε να κλάψει από συγκίνηση.

Κάννες 2017: Ο Ρομάν Πολάνσκι πιστεύει στο Netflix, την αλήθεια και την Εμανουέλ Σενιέ!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 MAY

Ο Ρομάν Πολάνσκι είναι στις Κάννες. Και αυτό είναι από μόνο του πάντα ένα γεγονός. Ειδικά όταν στα 83 του χρόνια είναι ο πιο απολαυστικός σοφός «νέος» και μιλάει σε συνέντευξη Τύπου για τα πάντα.

Κάννες 2017: Λιν Ράμσεϊ, συγγνώμη, αλλά είσαι κυρίως εσύ που «You Were Never Really Here»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 MAY

Στη μεγάλη της επιστροφή, έξι χρόνια μετά το «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν», η Λιν Ράμσεϊ παραδίδει ένα επιτηδευμένο νεο-γουέστερν πόλης που το γεγονός ότι θυμίζει τον «Ταξιτζή» είναι μαζί ιεροσυλία και ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί.

Κάννες 2017: Τα trending topics της #10ης μέρας

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 MAY

Φρανσουά Οζόν, Φατίχ Ακίν, πανέμορφες πρωταγωνίστριες κι ελληνική μικρού μήκους ταινία: Η δέκατη μέρα του Φεστιβάλ Καννών κάλυψε ολόκληρο το φάσμα!

Κάννες 2017: Στο ντιβάνι με τον Φρανσουά Οζόν και το καστ του, στη συνέντευξη τύπου του «L'Amant Double»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 26 MAY

Η ταινία του υπήρξε η ένοχη απόλαυση του φετινού φεστιβάλ οπότε η συνάντηση με τον σκηνοθέτη και τους πρωταγωνιστές του, αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.