Buzz

«Let's finish this.» Το νέο (και τελευταίο;) τρέιλερ «Avengers: Age of Ultron» είναι... γκλομπάλ!

στα 10

Ενα μήνα πριν το «Avengers: Age of Ultron» αποκαλυφθεί στις αίθουσες της Ελλάδας και του κόσμου, η Marvel μάς δείχνει ότι ξέρει πώς να επιδεικνύει το κύρος της, γαργαλώντας ταυτόχρονα και την περιέργειά μας.

«Let's finish this.» Το νέο (και τελευταίο;) τρέιλερ «Avengers: Age of Ultron» είναι... γκλομπάλ!

Το «Avengers: Age of Ultron» βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες την Πρωτομαγιά (30 Απριλίου στην Ελλάδα) κι αυτό εδώ είναι το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας πριν την έξοδό της στις αίθουσες. Το οποίο δε σημαίνει τίποτε το ιδιαίτερο, μια και υλικά από την ταινία θα συνεχίσουν να ρέουν άφθονα, ως spots, featurettes, clips ή ό,τι άλλο θελήσει η Marvel να μοιραστεί μαζί μας. Οπότε, τι το σημαντικό έχει αυτό εδώ το τρέιλερ; Οτι, ως επίσημο «φινάλε» ολόκληρης της καμπάνιας που οδήγησε ως εδώ, είναι η άξια κορώνα στο κεφάλι εκδικητών και θεατών.

Διαβάστε ακόμη: Γνωρίστε τον Quicksilver και τη Scarlet Witch, τα σούπερ δίδυμα του «Avengers: Age of Ultron»

Το νέο και τελευταίο τρέιλερ είναι πολυτάξιδο - από τη Νότιο Αφρική ως την Ανατολική Ευρώπη - έχει το υπέροχο κυνικό χιούμορ που μάς έκανε ν' αγαπήσουμε τόσο την πρώτη ταινία, δίνει χώρο στον καθέναν από τους ήρωες να παρουσιαστεί (με τον Iron Man να έχει την καλύτερη ατάκα και τη Black Widow το μεγαλύτερο βαθμό hotness ούτως ή άλλως), δίνει μικρές γεύσεις από αδιανόητες σκηνές δράσης και, γενικώς, κάνει μια άσκηση κύρους εξαιρετικά επιτυχημένη, κρύβοντας στο γρήγορο μοντάζ του και λίγα πλάνα που δεν έχουμε ξαναδεί. Διαβάστε παρακάτω την επίσημη σύνοψη του «Avengers: Age of Ultron» και αμέσως μετά... it's all in the swing!

Δείτε ακόμη: «You amazingly failed!» Νέο trailer για τους «Avengers: Age of Ultron»

Η Marvel παρουσιάζει την ταινία «Avengers: Age of Ultron», την επική συνέχεια της μεγαλύτερης Υπερηρωικής ταινίας όλων των εποχών. Οταν ο Τόνι Σταρκ προσπαθεί να επανεκκινήσει ένα πρόγραμμα εξασφάλισης της ειρήνης που βρίσκεται αδρανές, τα πράγματα εξελίσσονται ζοφερά και οι πιο Ισχυροί Ηρωες της Γης, ανάμεσά τους ο Iron Man, ο Captain America, ο Thor, ο Incredible Hulk, η Black Widow και ο Hawkeye, υποβάλλονται στην ύψιστη δοκιμασία, καθώς διακυβεύεται η μοίρα του πλανήτη. Με την εμφάνιση του σατανικού Ultron, οι Εκδικητές αναλαμβάνουν να τον εμποδίσουν να υλοποιήσει τα τρομερά σχέδιά του και, σύντομα, αμήχανες συμμαχίες κι απρόσμενες πράξεις στρώνουν το δρόμο για μια επική και μοναδική παγκόσμια περιπέτεια.

Διαβάστε ακόμα: