Buzz

«You amazingly failed!» Νέο trailer για τους «Avengers: Age of Ultron»

στα 10

Mε την πρεμιέρα της ταινίας να πλησιάζει, η Marvel κυκλοφορεί το τρίτο trailer του «Avengers: Age of Ultron». Πώς θα σταματήσουν οι «Εκδικητές» το κακό που οι ίδιοι έπλασαν;

«You amazingly failed!» Νέο trailer για τους «Avengers: Age of Ultron»

Το «Avengers: Age of Ultron» κάνει την πρεμιέρα του το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και όσοι είμαστε φανς των «Εκδικητών» ανυπομονούμε για αυτή τη συνέχεια στις περιπέτειες των υπερηρώων - εδικά γνωρίζοντας ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με το ίδιο τους το δημιούργημα. Κι αυτό γιατί η απειλή στο σίκουελ του «Avengers» είναι ο Ultron - μία κατασκευή του Iron Man, που δημιουργήθηκε για μελλοντική χρήση ως «αυτόματος πιλότος» προστασίας του κόσμου. Ο Ultron όμως πιστεύει ότι η μόνη σωτηρία του κόσμου είναι η εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους και για αυτό στράφηκε εναντίον των ανθρώπων.

Δείτε το προηγούμενο trailer του «Avengers: Age of Ultron»

Mε την μεγάλη πρεμιέρα να πλησιάζει, κι εμάς να ανυπομονούμε για να ξαναδούμε τους Captain America, Thor, Black Widow, Ιron Man, Hulk σε νέες περιπέτειες, η Marvel αποφάσισε να... μας ξεσηκώσει ακόμα περισσότερο! Χθες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, κάλεσε τους φανς να τουιτάρουν την απαίτησή τους να δουν το νέο trailer, χρησιμοποιώντας το #AvengersAssemble hashtag.

marvel avengers age of ultron tweet

Φυσικά το κόλπο έπιασε. Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν το trending topic παγκοσμίως και η Marvel πόσταρε το νέο trailer του «Avengers: Age of Ultron». Από όσα είδαμε, ο Iron Man έχει λυγίσει κι εξηγεί στον Hulk πώς νόμιζε τότε ότι έφτιαχνε τον απόλυτο ήρωα-προστάτη, χαρίζοντάς του τεχνητή νοημοσύνη, ενώ τώρα μοιάζει ότι, από δική του υπαιτιότητα, έρχεται το τέλος της ανθρωπότητας. Η Μαύρη Χήρα δεν του χαρίζεται: «Well... you amazingly failed!».

Φυσικά όλοι οι υπερήρωες ενώνονται για να σώσουν την μέρα (με τη Μαύρη Χήρα να συμμαζεύει ό,τι αφήνουν πίσω τους τα αγόρια, σε μία από τις πιο αστείες ατάκες του trailer).

Απολαύστε το:

.

Διαβάστε ακόμα: