Buzz

«Avengers»: ο κάθε υπερήρωας έχει την αφίσα που του αξίζει!

στα 10

Νέα πόστερ, για κάθε super hero πρωταγωνιστή των «Avengers» ξεχωριστά, μόλις κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ξεσηκώνοντας ακόμα περισσότερο τους ανυπόμονους φανς. Δείτε τα!

«Avengers»: ο κάθε υπερήρωας έχει την αφίσα που του αξίζει!

Αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα της Marvel και επιθυμεί να μείνει στην ιστορία ως η μητέρα όλων των Superhero movies. Ενώνοντας τις επικές κινηματογραφικές περιπέτειες του «Iron Man», με αυτές του «Aπίθανο Hulk», και του «Πρώτο Εκδικητή: Captain America», οι «Avengers» είναι η απόλυτη ομάδα σούπερ ηρώων.

Για αυτό και σε κάθε έναν από αυτούς αξίζει το προσωπικό του poster. Χαζέψτε στο gallery τη σειρά από τις επίσημες αφίσες της ταινίας που παρουσιάζουν έναν έναν τους χαρακτήρες/υπερήρωες της Marvel, όπως τους ενσαρκώνουν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ (Iron Man), o Κρις Εβανς (Captain America), ο Κρις Χέμσγουορθ (Thor), o Τομ Χίντλεστον (Loki), ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (ως Νικ Φιούρι, διευθυντής της S.H.I.E.L.D.), η Σκάρλετ Γιοχάνσον (κατάσκοπος που δουλεύει για τη S.H.I.E.L.D.), o Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye) και ο Μαρκ Ράφαλο (Hulk).

Διαβάστε τα πάντα για τους Avengers εδώ, και είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξει πολύ υλικό ακόμα μέχρι την επίσημη ημερομηνία εξόδου της ταινίας - 4 Μαΐου του 2012.

Στην Ελλάδα η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου.

Tags: AVENGERS