Buzz

«Avengers»: the late night TV edition (γελάστε με την καρδιά σας)

στα 10

Οι «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» σπάνε ταμεία, σπάνε και πλάκα. Εδώ και δέκα μέρες παρελαύνουν από όλα τα late night shows, γυρίζοντας βίντεο για τα μάτια σας μόνο. Δείτε τα εδώ.

«Avengers»: the late night TV edition (γελάστε με την καρδιά σας)

Οι «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» απέδειξε ότι η ισχύς βρίσκεται πράγματι εν τη ενώσει. Συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί και τα κατάφεραν: το έπος της Marvel / Disney είναι πλέον η ταινία με το εμπορικότερο άνοιγμα στην ιστορία του σινεμά, κάνοντας άνοιγμα 250 εκ. δολαρίων στην Αμερική και 630 εκ. δολαρίων παγκοσμίως (και ξεπερνώντας το «Star Wars: The Force Awakens»).

Οχι ότι υπάρχει κάτι σίγουρο στον κόσμο του Χόλιγουντ, αλλά, και πάλι, αναμενόμενο δεν ήταν; Σύσσωμη η μυθολογία της Marvel, καστ από δεκάδες superstars, μπάτζετ να το ζηλέψει το υπουργείο οικονομικών μία μικρής χώρας και ανεξάντλητο promotion που σου έκλεινε ραντεβού με την πρεμιέρα, σαν να ήταν θέμα ζωής και θανάτου.

Διαβάστε εδώ γιατί το FLIX έβαλε 4 αστεράκια στο «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας»

Θα σταθούμε στο τελευταίο. Συνήθως ένα δίδυμο πρωταγωνιστών μιας ταινίας, βία (αν είναι σταρ ο ίδιος) ο σκηνοθέτης της ταινίας, θα παρελάσουν από τα shows της αμερικανικής τηλεόρασης για τη προώθηση μιας ταινίας. Εδώ, όχι. Οπως και σε όλα τ' άλλα, they went BIG.

Ολες οι εκπομπές έπαιζαν Avengers από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και το βράδυ, ω, το βράδυ. Οι Εκδικητές σε βίντεο-τρέλα στον Tζέιμς Κόρντεν. Οι Εκδικητές σε μουσική παρωδία στον Τζίμι Φάλον. Οι Εκδικητές για μια ολόκληρη εβδομάδα, κάθε βράδυ, στον Τζίμι Κίμελ.

Να τους το δώσουμε όμως: πολλές ιδέες είχαν πράγματι πλάκα. Και τόσο οι ακομπλεξάριστοι σταρ, όσο κι όλοι αυτοί οι ανεξάντλητοι παρουσιαστές, δεν σταμάτησαν σε τίποτα. Αυτοσαρκάστηκαν, γέλασαν, έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν.

Φτιάξτε ένα καφέ, ή βάλτε ένα ποτό και πατήστε το play: