Buzz

Το «Avengers: Endgame» θα είναι μάλλον το μεγαλύτερο σε διάρκεια blockbuster όλων των εποχών

στα 10

Συγγνώμη, πόση ώρα είπατε ότι θα είναι;

Το «Avengers: Endgame» θα είναι μάλλον το μεγαλύτερο σε διάρκεια blockbuster όλων των εποχών

Με το «Avengers: Endgame» να είναι μόλις δυο μήνες μακριά, οι Τζο και Αντονι Ρούσο βρίσκονται στα τελικά στάδια του μοντάζ της ταινίας. Και από ότι φαίνεται θα είναι ίσως το μεγαλύτερο σε διάρκεια blockbuster που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή τους τα αδέρφια Ρούσο επιβεβαίωσαν πως η ταινία μέχρι στιγμής φτάνει την διάρκεια των τριών ωρών, μια διάρκεια την οποία είχε επίσης αναφέρει ο Τζο σε μια συνέντευξή του τον περασμένο Νοέμβρη. Το να μοντάρουν την τελευταία περιπέτεια των Εκδικητών πιο πολύ, έτσι ώστε να μειωθεί κι άλλο η διάρκειά της, έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για τα αδέρφια, αλλά η Disney φαίνεται πως είναι ευχαριστημένη ακόμα και έτσι και δεν απαιτεί κάτι παραπάνω.

Διαβάστε ακόμα: Και τώρα τι; Νέο teaser για το «Avengers: Endgame»

avengers endgame 607

Μιλώντας στο Collider ο Τζο Ρούσο δήλωσε πως «νομίζω πως το στούντιο το ενδιαφέρει κυρίως να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ιστορία. Αυτή την στιγμή νομίζουμε πως η ταινία είναι αρκετά καλή, και είχαμε αρκετά θετικά σχόλια από τις δοκιμαστικές μας προβολές και νοιώθουμε αρκετά καλά με το που βρισκόμαστε. Ακόμα δουλεύουμε σε αυτή. Δεν έχουμε τελειώσει. Και πάλι, πρόκειται για το αποκορύφωμα 22 ταινιών και υπάρχει πολλή ιστορία να πούμε. Το συναίσθημα είναι ένα εγγενές κομμάτι της. Οταν πρέπει να πεις μια αρκετά πολύπλοκη ιστορία και θες δυνατές συναισθηματικές στιγμές με τους χαρακτήρες, χρειάζεσαι ένα συγκεκριμένο χώρο για τα πεις. Και εδώ συγκεκριμένα χρειάζεσαι ένα χώρο τριών ωρών.»

Ο Αντονι πρόσθεσε πως οι δοκιμαστικές προβολές της ταινίας πήγαν αρκετά καλά και κράτησε το ενδιαφέρον τον θεατών καθ’ ολη την διάρκειά της. «Εχουμε δείξει την ταινία τέσσερις φορές μέχρι στιγμής σε κοινό. Στις τρεις πρώτες φορές κανείς τους δεν σηκώθηκε για να πάει ούτε στην τουαλέτα.»

Αν τελικά το «Avengers: Endgame» κρατήσει την συνολική διάρκεια των τριών ωρών, θα γίνει όχι μόνο η μεγαλύτερη σε διάρκεια του MCU, που μέχρι στιγμής τα σκήπτρα κρατάει το «Avengers: Infinity War» στα 149 λεπτά, αλλά και η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία που έχει βγει από κάποιο μεγάλο στούντιο. Το «Blader Runner 2049» του Ντενί Βιλνέβ είχε διάρκεια στα 163 λεπτά, ενώ το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν έφτανε στα 169 λεπτά.

Το «Avengers: Endgame» βγαίνει στις αίθουσες τον Απρίλιο στην Ελλάδα από την Feelgood Entertainment.

Διαβάστε ακόμα: «To τέλος είναι κομμάτι του ταξιδιού»: Το «Avengers: Endgame» έχει τρέιλερ