Buzz

To Flix σας προσκαλεί στην πρεμιέρα του «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» του Λούκα Γκουαντανίνο

στα 10

Το Flix.gr σας προσκαλεί να δείτε σε avant-premiere την ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο που προτάθηκε για τέσσερα Οσκαρ και έκλεψε τις καρδιές θεατών και κριτικών σε όλον τον κόσμο.

Flix Team
To Flix σας προσκαλεί στην πρεμιέρα του «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» του Λούκα Γκουαντανίνο

Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Αντρέ Ασιμάν, το «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» του Λούκα Γκουαντανίνο εκτυλίσσεται το 1983 και εξιστορεί τη σύντομη ερωτική σχέση ανάμεσα στον 17χρονο γιο ενός ζευγαριού Αμερικανών ακαδημαϊκών και στον 24χρονο βοηθό του πατέρα του, που έρχεται για μερικές εβδομάδες στη βίλα τους στην Ιταλία για να τον βοηθήσει στην εργασία του. Ο νεαρός Ελιο, ακόμη κι αν περνά το καλοκαίρι ξένοιαστος φλερτάροντας με τη φίλη του και νιώθει αρχικά μάλλον εχθρικά απέναντι στον καινούργιο τους επισκέπτη, σύντομα θα ανακαλύψει το ξύπνημα συναισθημάτων που μοιάζει να μην άφηνε να φανερωθούν και η έλξη του για τον Ολιβερ θα τον οδηγήσει να τον κατακτήσει.

Με μια τρυφερή ερωτική ιστορία στην καρδιά του, που έκανε τους κριτικούς να μιλούν για ένα «queer αριστούργημα» αλλά και για «κάτι παραπάνω από ένα καλοκαιρινό ρομάντζο», σενάριο δια χειρός Τζέιμς Αϊβορι, πρωτότυπα τραγούδια από τον Σουφγιάν Στίβενς και φόντο τη νωχελική ομορφιά της ιταλικής επαρχίας, το «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» ξεκίνησε πέρσι τέτοια εποχή από την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Σάντανς και με μια στάση στο Πανόραμα της Berlinale έφτασε να γίνει μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες της χρονιάς, πρώτη στις λίστες των καλύτερων ταινιών των μεγαλύτερων κριτικών και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και να συγκεντρώσει διακρίσεις και βραβεία που την οδήγησαν στις 4 υποψηφιότητες για Οσκαρ: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για τον Τζέιμς Αϊβορι, Καλύτερου Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Τίμοθι Σαλαμέ και Καλύτερου Τραγουδιού για το «Mystery of Love».

Δείτε ακόμη: Ενα υπέροχο κλιπ για το «Mystery of Love» του Σουφγιάν Στίβενς, από το «Να Με Φωνάζεις Με Τ’ Ονομά Σου»

Call Me by Your Name 607

Call Me by Your Name 607

Το Flix.gr σας προσκαλεί να δείτε σε avant-premiere το «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» του Λούκα Γκουαντανίνο στην avant-premiere που θα γίνει στον κινηματογράφο Αθήναιον - Αίθουσα 1 (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 124 - Μετρό Αμπελόκηποι) τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00). Για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις κάνετε share, like και αφήνετε το ονοματεπώνυμό σας σε αυτό εδώ το ποστ του διαγωνισμού στο Facebook ή στέλνετε e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Για την avant-premiere του Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» και το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με dm από το Facebook και με e-mail την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.


To «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» του Λούκα Γκουαντανίνο θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 8 Φεβρουαρίου σε διανομή της Feelgood Entertainment.

call me by your name Greek poster 607