Buzz

Με δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου ανοίγουν ξανά το Αττικόν και ο Απόλλωνας

στα 10

Με επίσημη ανακοίνωση του Ιδρύματος Νιάρχου ξεκινάει η αποκατάσταση του Αττικόν και του Απόλλωνα, τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή τους το 2012.

Flix Team
Με δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου ανοίγουν ξανά το Αττικόν και ο Απόλλωνας

Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος αναλαμβάνει με δωρεά του την αποκατάσταση και επαναλειτουργία των δυο κινηματογράφων της οδού Σταδίου που κάηκαν το 2012. Στην ανακοίνωση αυτή προέβη ο αναπληρωτής Διευθυντής Προγραμμάτων και Στρατηγικής του ΙΣΝ Πάνος Παπούλιας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα 20 χρόνια δράσης του Ιδρύματος.

Αυτά είναι τα πρώτα νέα εδώ και πολύ καιρό που μοιάζουν να έχουν βάση σε σχέση με την επαναλειτουργία των δύο κινηματογράφων.

Αττικόν 607

Οι δυο ιστορικές αίθουσες της οδού Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας έπαψαν να λειτουργούν όταν το κτίριο που στεγάζονται κάηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 2012, ακόμη κι αν οι ίδιοι οι κινηματογράφοι στο εσωτερικό τους δεν υπέστησαν ζημιές. Παρά τις δηλώσεις του υπουργού πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου τότε για την βοήθεια του Υπουργείου στην αποκατάσταση του κτηρίου, και το γεγονός ότι κτήριο ήταν ασφαλισμένο, ακόμη και σήμερα, η κατάστασή του παραμένει ως είχε - με σειρά εμπλεκομένων φορέων και δυσλειτουργιών και γραφειοκρατίας.

σινεμά αττικόν 607

Διαβάστε ακόμη