Buzz

Μάικλ Φασμπέντερ και Αριάν Λαμπέντ: Πρώτη φωτογραφία «Assassin's Creed»

στα 10

Ατμοσφαιρικοί και μυστηριώδεις, με μπόλικα henna tattoos, οι δυο πανέμορφοι πρωταγωνιστές του «Assassin's Creed» (πλην Μαριόν Κοτιγιάρ), αποκαλύπτονται.

Μάικλ Φασμπέντερ και Αριάν Λαμπέντ: Πρώτη φωτογραφία «Assassin's Creed»

Σκηνοθετημένο από τον Τζάστιν Κερζέλ του «Macbeth» το «Assasin's Creed» ενώνει ξανά το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σεξπιρικής μεταφοράς, αφού εκτός από τον Φασμπέντερ πρωταγωνιστεί και η Μαριόν Κοτιγιάρ, αλλά και η Αριάν Λαμπέντ στον πιο high profile ρόλο της μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάικλ Φασμπέντερ σε θέση μάχης για το «Assassin's Creed»

Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς video game κι ο Φασμπέντερ υποδύεται τον Κάλουμ Λιντς, έναν χαρακτήρα που δεν υπάρχει στα παιχνίδια της σειράς μέχρι τώρα, μα που έχει δημιουργηθεί εξαρχής για την ταινία, καθώς η ιστορία δεν ακολουθεί το storyline τους, μα πλάθει νέους ήρωες στον κόσμο τους. Ο Κάλουμ Λιντς είναι ένας άντρας του σήμερα, που ανακαλύπτει πως είναι απόγονος μιας σειράς πολεμιστών του δεκάτου πέμπτου αιώνα και ο οποίος στην πορεία ξεκλειδώνει μια σειρά από γενετικές μνήμες του Ισπανού προγόνου του Αγκιλάρ. Εχοντας κληρονομήσει τις γνώσεις και τις πολεμικές του ικανότητες, θα ξεκινήσει μια μάχη, εναντίον των Ναϊτών Ιπποτών, των οποίων η σκοτεινή παρουσία παραμένει ισχυρή ακόμη και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: H Αριάν Λαμπέντ ανεβαίνει πίστα και πρωταγωνιστεί στο «Assassin’s Creed», δίπλα στον Μάικλ Φασμπέντερ

Το φιλμ γυρίζεται στη Μάλτα, την Ισπανία και το Λονδίνο, προκειμένου να βγει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2016. Μετά την πρώτη στιλιζαρισμένη πόζα του Μάικλ Φασμπέντερ που είδαμε το καλοκαίρι (θυμηθείτε εδώ), το «Assassin's Creed» κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Entertainment Weekly την πρώτη φωτογραφία της ταινίας, με τον Φασμπέντερ και, όχι τη Μαριόν Κοτιγιάρ, αλλά την Αριάν Λαμπέντ στο πλάι του. Δείτε την παρακάτω.

assassin's creed 607