Buzz

«Assassination Nation»: Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο hit του φετινού Sundance

στα 10

To «Clueless» συναντά το «Scream» και το «Heathers», και αγοράζεται για διανομή για 10 εκατομμύρια δολάρια.

«Assassination Nation»: Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο hit του φετινού Sundance

Οι μέρες που τα deals ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο Φεστιβάλ του Sundance και τα ποσά που ξοδεύονταν άγγιζαν δυσθεώρητα ύψη έμοιαζαν να ανήκουν εδώ και κάμποσα χρόνια στο παρελθόν. Μέχρι χτες. Οταν το «Assassination Nation» του Σαμ Λέβινσον αγοράστηκε από τη Neon για δέκα εκατομμύρια δολάρια, θυμίζοντας σε όλους παλιές καλές (;) εποχές.

Δείτε ακόμη: Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πιστεύει ότι το κίνημα #metoo θα βελτιώσει τη θέση των γυναικών

Τοποθετημένο σε μια μικρή πόλη με μεγάλα μυστικά, το φιλμ ακολουθεί την ιστορία μια ομάδας κοριτσιών που περνούν τη ζωή τους μεταξύ σχολείου και social media, μέχρι τη στιγμή που ένας χάκερ θα αρχίσει να ξεθάβει όλους τους σκελετούς που κρύβει η πόλη στα ντουλάπια της.

assasination nation 607

Κρυμμένες σχέσεις, σκοτεινές επιθυμίες, παράνομες πράξεις και πολλά χειρότερα θα έρθουν στο φως, και τα κορίτσια θα αναλάβουν δράση αποδίδοντας «δίκιο» και παίρνοντας «εκδίκηση».

Και, προφανώς, δεν είναι τυχαίο ότι η μικρή πόλη του φιλμ είναι το Σάλεμ, διαβόητο για το κυνήγι και τις δίκες μαγισσών το 1692, σε μια εποχή που οι φήμες και η νοοτροπία του όχλου εξαπλώνονταν δίχως τη βοήθεια του twitter ή του facebook.

assasination nation 607

Το φιλμ χειροκροτήθηκε θερμά στην πρώτη του προβολή, στο μεταμεσονύκτιο τμήμα του Φεστιβάλ, δείχνοντας ότι ο Σαμ Λέβινσον (γιος του Μπάρι, ο οποίος υπογράφει εδώ τη δεύτερη μεγάλου μήκους του, μετά το «Αλλη μια...Χαρούμενη Μέρα») έχει πιάσει κάτι από τον μαχητικό παλμό των ημερών.

assasination nation 607

Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο παρακάτω.


Δείτε ακόμη: